2026 12. kitabı
Okunma: 17 Şubat 2026 19:52
Merhaba sevgili okurlar, umarım hepiniz iyisinizdir:) Yâre-i Sinê... Gönül Yarası... Her gönül de ister istemez bir yara olur bazen rüzgar bile esse bu yara kanar... Bu eserde şunu o kadar güzel bir şekilde farkettim ki; ayrılık sadece bir hüzün değil aynı zamanda bir "olgunluktur". Süslü cümleler değil de daha çok şiirleri bir nota gibi hissediyor insan. Aşkın o melankolik hâli çok güzel bir şekilde anlatılmış. Bazı kıtalara kendini o kadar çok kaptırıyor ki insan... Bazen okurken yazarın iç sesini duyarsınız ya, Yâre-i Sinê de ben böyle hissettim. Okurken bazen başka yerlere dalabiliyor insan ama bu dalgınlıktan değil, kitabın düşündürücü olmasındandır. Gerçekten de derinden düşündürdü beni. Duygu yoğunluğu yüksek olduğu için de yavaş okunması gereken bir kitap diye düşünüyorum sindire sindire okumak şiirleri daha iyi anlamaya vesile olacaktır. Kesinlikle önereceğim bir kitap Ve ayrıca sevgili yazar Zehra Yaden'e çok teşekkür ederim Kitabı da sevgili yazarın Whatsapp kanalından temin ettim, gerçekten sevdiğim bir yazardır kendisi. Kanallarını bırakacağım bakmak isteyenler bakabilir whatsapp.com/channel/0029Vak... t.me/Zehra_Yaden youtube.com/@zehrayaden?si=... İçerikli kaliteli olduğu için tavsiye ederim. Keyifli okumalar dilerimm✿
İnceleme
Yârê-i SinêZehra Yaden · Lora Yayıncılık · 202462 okunma
2.389 Gösterim
Çiçekleri seviyorsundur.. Sevdiğin insan sana bir gün çıkagelir ve elinde bir buket.. İçinde saniyesiyle büyüyen bir sevinç.. Her ne kadar seversen sev, seni oracıkta mutlu eden şey çiçek değil, sevdiğin insandaki o ince düşüncedir.. Tabii, bu çiçeğin manevi değerine de yansır.. Çiçek solmaya başlayana kadar vazoda, solduktan sonra kitap arasında saklamaya başlarsın.. Sen benim için o ince düşünce, kitap arasında saklanan o çiçeksin.. karşıma çıktığın o gün için teşekkür ederim 🌸💖
Rica ederim 😊 O kitabı ve arasında kurumuş olan o çiçeği hep saklayacağım 🌸💕