Herkese selamlar
Bugun size #monstertriogy serisinin ikinci kitabi #liesofmymonster #Canavariminyalanlari ile geldim. Normalde ara kitaplar cok durgun veya sevilmeyen olurken Rina abla burada ters kose yapmış resmen. Temposu bir an bile düşmedi. Bir cok sirrin veya yapılanların nedenleri bu kitapla ortaya cikti. Her detayına bayildim. Ama o son sayfalarda yasanan olaylar ile kalbim Sasha icin paramparça oldu. Her ne kadar sırların buyuk bolumu belli olsa da simdi hersey Kirill efendinin pisligi yuzunden daha bir karıştı. İnşallah son kitapta sürüm sürüm sürünürsün. Sana bayılmış olsam da ayni zamanda senden nefrette ediyorum.
Sasha'nin erkek kılığında olmasini, askeriyeye girmesini ve ardindan yüzbaşı Kirill'in korumasi olarak Bratva'da yer almasini cok net olarak yazar sebepleri ile ortaya koymuştu. Kafamda oturmayan hersey artik birebir oturdu. Ustelik bu kitaptaki Sasha cok daha tatli ve masumdu. Kirill'e inanmasıni, aşkının naifligini, ayrıca daha bir kendine güvenen kadin olmasini cok sevdim. Onun erkek kılığında sıkışıp kalmasına da ayrı üzüldüm. En ufak kızsal mevzularda nasılda mutlu oldu, kiyamam ya.
Kirill, sadece severek Sasha'yi mutlu edebilecekken acgozlulugu ve hırslari yuzunden ona yaşattıklarını nasil affedecegim bilmiyorum. Ilk basta basina gelenler yuzunden Sasha'nin burnundan resmen getirdi. Sonra yetmezmiş gibi kizin duyguları ile oynadı. Manipülasyonun kitabini yazmisti adam sanki. Adi pislik.
Son da yaşanan olay yuzunden İnşallah canın oyle bir yansın ki, lime lime olasın, Kirill efendi.
Toplu beddua seansına hep beraber "amin" diyelim lutfen.
Simdi hemen gidip dualarımın karşılığını gormek icin son kitabi okumaya gidiyorum.
Canavarımın YalanlarıRina Kent