Aşk şarkısı
2026 11. kitabı
Okunma: 17 Şubat 2026 22:39
Aşk projesini okurken (serinin ilk kitabı) yazar bu kitap hakkında (Aşk şarkısı) ufak detaylar veriyordu. Normalde Rafael, ilk kitabın ana karakteri olmadığı için detaylara pek takılmazdım ama anlatıldığı kadarı ile bile Rafael'in kişiliği bayağı dikkatimi çekmişti. Bazı karakterler kendi kendini doğurur sanki, Rafael'in öyle olduğuna inandım. İkinci kitabı iyice merak etmeye başladım. Aklım hep Rafa'da olduğu için Ellie'nin karakterini hiç düşünmemiştim kitabı okumadan önce. Kitabın başındaki yazıların da hep Rafa ile ilgili olduğunu sandım ama yanılmışım, Ellie de Rafa kadar mükemmeldi. Sadece bunlar da değil, Niko harika bir çocuk. İlk görüşte milyarderler serisi kitabı olduğu için okuma hevesim azdı. Çünkü milyarderlik bana çookk uzaaaakkk bir kavram. Ama inanın kitapta öyle havalı bir anlatıma asla şahit olmuyorsunuz. Kitabın iyi olacağını düşünüyordum ama beklentinin ötesinde çıktı. Mükemmel bir birliktelik, mükemmel bir destek. Yazar tüm duygularınıza dokunuyor sanki. Teşekkürler Lauren Lauren Asher
Aşk ŞarkısıLauren Asher · Olimpos Yayınları · 2025152 okunma