···Okunma: 17 Şubat 2026 22:56 az önce bitirdim ve ikinci kitaba geçmemek için kendimi çok zor tutuyorum. elimden bırakmayacağımı biliyorum çünkü.
uzun süredir elime kitap alıp doğru düzgün okuyamadığım için bu kitap ilaç gibi geldi bana. bazen durağanlaştı ama genel olarak elime alıp bırakmadığım bir kitap oldu. özellikle son 100 sayfa EFSANEYDİ. şakasız soluksuz okudum. kabul ediyorum biraz klişeydi AMA SEVIYORJM NAPAYIM. 14-20 yaş arasındaysanız romantik severim ama ondan ibarette olmasın diyorsanız bir şans verebilirsiniz hayal kırıklığına ugratmaz bence.
yorumuma gelecek olursak karakterlerin çoğunu sevdim ama bazı karakterleri ve ilişkilerini daha çok görmek istediğim oldu. o konuda biraz kalbim kırık. hammie'yi çok sevmeme rağmen emika ile ilişkilerini daha çok görmek isterdim. takımdaki diğer herkesle birlikte. genel olarak takımla olan ilişkisini derinleştiremedim ben.
ve hideo. bazen anlamakta o kadar güçlük çektim ki. pekala aralarında bir şeyler olacağını seziyordum ama ilk adımı asla ondan beklememiştim. hiç öyle biri değil gibiydi. VE BU ADAM MILYARDER YA daha önce hiç ilişkisi olmamış mı hiç magazine çıkmamış mı gerçekten. hideo karakteri zihnimde biraz havada kaldı. özellikle kardeşini anlattığı yerde onu gerçekten çok iyi anladım ama genel olarak garipti biraz karakteri. ne yapacağını kestiremiyordum. emika duygularını hissetse bile sanki ne hissettiğini bilmiyordum. bana çok garip anlar yaşattı yani. özellikle son konuşmalarını okurken şoka uğradım kendini o kadar açtığı insanı tek cümlesiyle silip tamam hadi sen yoluna ben yoluma ayarı çekmesi??! YA SEN HAYIRDIR HANI IKI DAKIKA ONCE ASIKTIK. hala seviyorum onu ama sonda beni baya hayal kırıklığına uğrattı.
sondaki kısmı biraz düşündüm ama her iki tarafta haklı gibi. kesinlikle kötü hissettiriyor orası ayrı. insanları etikle ahlakla bir yere getiremiyorsak belki de bu noktada zoru kullanmak çokta kötü sayılmaz. insanların iradesini çalmak etik midir peki sayın hideo tanaka? bilmiyorum biraz daha düşünmem lazım ama mümkünse seçimi bana bırakmayın jxjwjjdkskekfm
içimden bir ses sasukeyi çok seveceğimi söylüyor umarım hayal kırıklığına uğramam. olaylar nereye varacak merak içerisindeyim. narutoyla bir bağlantısı var mı diye de düşünmüyorum değil.
biraz saçmaladım ama şuan düşüncelerim bu şekilde. e kitap olarak okuyup bitirdiğim ilk kitap oldu kendisi. ilk başlarda özellikle puntoyu büyütemediğim bir dosya olduğu için baya zorladı beni. ama sıkıntı yok sorun yok okudum bir şekilde. ikinci kitabı da o sekilde okuyacağım UMARIM ÇOK ZORLANMAM. herkese iyi okumalar!