Bambaşka bir evrene gitmeye hazır mısınız?
Arcven burası...Kaosla düzenin, ışıkla karanlığın, bilinenle bilinmeyenin eşit durduğu bir yer ...
Aslında bir öykü kitabı Arcven Efsaneleri .15 adet bağımsız öyküden oluşan bir kitap .Bu öyküler her ne kadar fantastik dünyada geçse de yüreğimize dokunacak ,merhametin ,vicdanın yer aldığı öyküler..
Mesela ilk öykü Kanatlı Adalet acayip içimi soğutan bir hikaye oldu .Keşke gerçek dünyada da hayvanlara kötülük yapanların sonu böyle olsa .
Bir vampirin bile nasıl vicdanlı olduğunu görünce aklıma gerceke hayattaki vicdansız, insanlıktan uzak kişiler geldi mesela.
Taht için kardeşlerini dograyan adamın acısı, gözünü kırpmadan 19 kardeşini bogduran padişahları hatırlattı bana .
Ve düşündüm ki gercekten bu dünyada ki en vahşi canlı insan.
Özellikle Eipstein olaylarıyla ortaya çıkan bazi gerçekleri okuduğumda diyorum ki ,kötülüğün sınırı yok demek ki .Aklım hafsalam almıyor bu kadar kötülüğü. En vahşi denilen aslan bile ,sadece yavrusunu ,karnını doyurmak için ava çıkıyor. Doyduğunda istiflemiyor kalan eti .
Kahramanların kendi içsel çatışmaları, korkuları,hataları insanı düşünmeye itiyor .Çok katmanlı ve gizemli bu hikayeler eminim sizi de çekecek kendine .Ben ki çok fantastik okuyan bir insan değilim, sürüklendim bu dünyanın içinde...
Kitapla kalın dostlar. ..
Arcven EfsaneleriSerion