2026 10. kitabı
Okunma: 20 Şubat 2026 12:38
Selamlarrrr,bir serinin daha sonuna geldik.Seri boyunca temposu düşmeyen ,bizi çok heyecandıran,yer yer gerilmemize sebep olan şeyler okuduk.Son kitapta Millie artık yetişkin birisi ve Enzo ile evlenmiş ,2 çocuk annesi.Millie’nin çok istediği güzel bir eve taşınırlar ve birbirinden ilginç 2 komşuları vardır.Daha da ilginci artık hizmetçi değil kendi evinin hanımı hatta yarı zamanlı bir hizmetçisi bile var.Bu kez Millie mi yardım eden taraf yoksa kendisinin mi yardıma ihtiyacı var göreceğiz .Açıkçası ilk iki kitabın aksine bu kitabın sonunda beni şaşırtacak kadar bir olay yaşamadım.yine çok akıcı ,heyecanlı bir kitaptı ama daha farklı olaylar bekliyordum .Ya da yazar bizi bu beklentiye alıştırdı.Kitabın adında da söylenildiği gibi Millie bu kez izleyen tarafta onun yerine olayların odağında eşi ve çocukları vardı.Dediğim gibi ilk iki kitabın aksine bu kitap daha sakin ilerledi,diğerleri kadar çok etkilemedi ama sonunda yine tatmin edici şeyler yaşattı.Sonuç olarak güzel bir psikolojik-gerilim serisiydi.Özellikle okumaya tekrar dönmek isteyen ama bir türlü uygun kitabı bulamayanlar için tavsiyedir.Herkese keyifli okumalar,kitapla kalın
Hizmetçi İzliyorFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20245,2bin okunma