2026 40. kitabı
Okunma: 27 Şubat 2026 10:07
༺✮•°◤ 𝙎𝙚𝙡𝙞𝙣 Ş𝙖𝙛𝙖𝙠☆𝙕𝙞𝙝𝙞𝙣 𝙎𝙖𝙧𝙠𝙖𝙘ı ◥°•✮༻ "𝑩𝒊𝒓 𝒚ı𝒍𝒅𝒂 𝒏𝒆 ç𝒐𝒌 𝒎𝒆𝒗𝒔𝒊𝒎𝒊𝒏 𝒗𝒂𝒓𝒎ış 𝒎𝒆ğ𝒆𝒓, 𝒔𝒆𝒏𝒊 𝒈ü𝒏𝒆ş𝒊 𝒔𝒂𝒚𝒂𝒏 𝒂𝒅𝒂𝒎 𝒏𝒂𝒔ı𝒍 𝒂𝒗𝒂𝒓𝒆 𝒐𝒍𝒎𝒂𝒔ı𝒏! 𝑨𝒉, 𝑭𝒆𝒓𝒂𝒉 𝒃𝒆𝒏𝒊 𝒆𝒏 𝒈ü𝒛𝒆𝒍 𝒅𝒆𝒍𝒊𝒓𝒕𝒆𝒏 ş𝒆𝒚 𝒔𝒆𝒏𝒔𝒊𝒏, 𝒕𝒆𝒌 𝒔𝒆𝒏𝒔𝒊𝒏, 𝒉𝒆𝒑 𝒔𝒆𝒏𝒔𝒊𝒏. 𝑳𝒂𝒏 𝒃ö𝒚𝒍𝒆 𝒅𝒆𝒍𝒊𝒍𝒊ğ𝒆 𝒄𝒂𝒏 𝒌𝒖𝒓𝒃𝒂𝒏! 𝑮𝒆𝒍 ü𝒔𝒕ü𝒎𝒆 𝒈𝒆𝒍 ç𝒆𝒌𝒊𝒏𝒎𝒆, 𝒃𝒂𝒔ı𝒑 𝒈𝒆ç𝒕𝒊ğ𝒊𝒏 𝒚𝒆𝒓𝒅𝒆𝒚𝒊𝒎. 𝑨𝒚𝒂𝒌 𝒊𝒛𝒊𝒏𝒊 𝒅𝒆 𝒔𝒆𝒗𝒅𝒊𝒎, 𝒕𝒐𝒛𝒖𝒏𝒖 𝒅𝒂 𝒅𝒖𝒎𝒂𝒏ı𝒏ı 𝒅𝒂. 𝑪𝒆𝒏𝒂𝒛𝒆𝒎 𝒔𝒆𝒏𝒊𝒏 𝒅𝒆ğ𝒊𝒍, 𝒃𝒆𝒏𝒊𝒎 ö𝒏ü𝒎𝒅𝒆𝒏 𝒕𝒆𝒌𝒓𝒂𝒓 𝒕𝒆𝒌𝒓𝒂𝒓 𝒈𝒆ç𝒔𝒆 𝒅𝒆 𝒔𝒆𝒏𝒊 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆ğ𝒊𝒎." Selamm..bugün sizlere @selinsafakkaleminden okuduğum #adsız serisi 2.kitabı #zihinsarkacı ile geldim. Yazarımıza da dediğim gibi kitap ismi ile tam anlamıyla zihnimi sarkaca bağladı. Kime kızayım, kime üzüleyim bilemedim! Aslında hem haklılar, hem madur! Aynı zamanda da suçlu! İlk kitabı adsız'ı tanıyarak ve yeni görevlerine başlarken tanımıştık. Bilmeyenler için adsız gizli bir proje olan süper asker yetiştirmek için üstün genlere sahip bir proje çocuk. Devletin bakıp büyüttüğü ve delilik sınında zekası,narsist,hiperaktif, küfürbaz,biraz playboy! Biraz mı dedim:)) Ortadoğu ve balkanların ,arttırıyorum son yılların gördüğü en iyi istihbarat subayı!! İlk kitabın sonunda ulaştığı geçmişinin gerçekleri ve görevi adına evlendiği gayrimeşru prenses Farah Jabir gerçeği ile bir bomba haline gelmişti. Görev sonuna gelindiğinde artık eski Adsız'dan başka bir adam geriye kalmıştı. Farah ın babasının ölümü, Saygın Efe nin görevi sonlandırması ile Farah dan ayrılmasını istemesi işleri karıştırdı. İlk defa bir aidiyet hisseden Adsız'ın hamile eşinden ayrılması onu tüm geçmişi ile çetin bir yüzleşmeye soktu. Eline geçen ipuçları ile ulaştı bilgilerin sonunda onu Ersoy'a götürmesi annesi Ülkü ve babası Ersoy Güneri ile büyük bir yüzleşme yaşamasını sağladı. Işte bu noktada Ben de çok ikilemde kaldım. Ülkü ve Ersoy'un projeye başlangıç noktası tamamen vatan sevgisiydi. Ama asla çocuklarını bu şekilde ellerinden kaybedeceklerini düşünmemişlerdi. Onlara bu noktada üzülüyorum,diğer yandan Adsız çok haklı, çünkü onlar yetişkindi ama 34 yıl kendini kimsesiz hisseden Atdız hepsinden haklıydı. Geri alınamayacak anların telafisi mümkün değildi işte bu noktada onu kazanmaya çalışan Ülkü ve Ersoy yanında kendisi hakkında gerçekleri öğrenen Farah'ın tepkisini kaldırması adsız için büyük bir ikilem ortaya koydu. İkinci kitap olan zihin sarkacı, aslında tam anlamıyla bir yüzleşmeler kitabı oldu. Duygusal olarak derin ama görev bilinci ile hala aksiyon peşinde olan Adsız'ın saraha karşı yaşadığı kimlik mücadelesi ve kendini kabullendirmesi hiç kolay değildi. Zaten en çok ikisinin ikilemleri arasında kaldık. Hamile hormonları ile daha tepkili olan Farah ve ilk defa her şeyden bir kadın için vazgeçme noktasına gelen Adsız!! Söyle bize sen kimsin artık! Yusuf Cem Civan Ateş... Harika kurgusu ile türü sevenlere kesinlikle tavsiye ediyorum!!
Zihin SarkacıSelin Şafak · Hasrem Yayınları · 202540 okunma