2026 47. kitabı
Selin Solaris Geriye Sadece Karanlık Kaldı #Geriyesadecekaranlıkkaldı eseri benim yazarımızın kalemiyle ilk tanışma kitabım. Öncelikle yazarımızın kalemi aşırı akıcı okurunu hiç yormuyor.Birde eser #düşmandanaşka olunca 364 sayfa resmen su gibi aktı gitti arkadaşlar. Aynı travmayı yasamış iki gencin tesadüfü bir şekilde kesişen yollarıyla mecburi suç ortaklığı yapmak zorunda kaldığı bu eserde geçmişiyle yüzleşen Barmen Güneş Ay ile Komiser Aden Deniz ın yaşadıklarını okuyoruz. İntikam icin çıktıları bu yolda iki gencin aynı kişiden intikam almak istediğine sahit oluyoruz İlk karşıladıkları geceden sonra yeniden bir araya gelen gencin hikayesinde Gunes,Komiser in kendisine yardım etmesini sorguluyor. Gunes e göre Deniz kendisine,kendini kurtarmak icjn yardım ediyor.Bu is birliğinden rahatsız çünkü adamı hiç tanımıyor…. Babasından devamlı şiddet gören ve daha 17 yaşındayken kendi ayakları üzerinde dimdik durmaya çalışan bir genç kız olan Güneş ile aile içi şiddetinin alasını görmüş olan Komiser Deniz Aden in hikayesinde bolca süprizler vardı. Kitapta ki ters köşeleri sevdim Gizemin ve sırların cirit attığı bu eser bitti diye üzüldüm bi yüz sayfa daha olsa okurdum Cinayet ve polisiye temalı eserleri sizde benim gibi okumayı seviyorsanız tek kitaptan oluşan bu kitabı okumalısınız diyorum. @bkmkitapcom Gizem Nur Topal Seher Koyunlu Serpil Meriç @martiyayinlari #bkmkitap #kitap41 #bkmkitap
Geriye Sadece Karanlık KaldıSelin Solaris · Martı Yayınları · 2026228 okunma