Kendi yazdığım hikâyeden bir kısım:
"...büyüleyici sesi ile bir şarkı mırıldanırken Zoren, onun yaptığı onca kötülükten sonra hâlâ nasıl güzel ve masum görünebildiğini düşünüyordu. Yoksa bedenindeki gibi ruhunda da mı ikiyüzlülük vardı? Saçlarının ilk bakışta bembeyaz gözükmesi fakat biraz dikkatli bakınca iç taraflarındaki kömür gibi kara saçlarının farkedilmesi gibi, ruhunun güzelliği de mi aldatıcıydı? Kuyruğundaki renklerin mavinin en güzel tonlarında olması ama o güzel mavilere kırmızıların karışması gibi, masum görünen ruhuna da mı kan karışmıştı? Ne tür bir yaratıktı bu? Zoren, nasıl bir büyünün etkisi altındaydı? Onun ruhunu tüm berraklığıyla görebilmek için ne kadar derine bakması gerekiyordu?"
Alıntı
irem
Başka bir evrende Zoren ile arkadaş veya kardeş olduğuma inanıyorum😔(özür dilerim Zoren😓)
irem
Aynı hikâyeden alıntılar paylaştığım birkaç ileti daha var→#299328167 #298590705 #299109527
irem
üç nokta koyduğum yerde aslında karakterin ismi vardı ama isminin değişme ihtimali olduğu için ve belki bir gün yayınlarsam spoiler olabilir diye üç nokta koydum.
Yayinliyon mu
irem
Hayır şu an sadece ajandaya yazıyorum
Çok güzel yazmışsınn kalemine sağlıkk💖
Çok teşekkür ederimmm🌟💙