Kitap okuma yönteminiz nasıll ?
1K ahalisi... Kimimiz kitaplara emanet gibi bakıyor, kimimiz elbet bir gün okurum diye kütüphane inşa ediyor. Peki ya siz hangisisiniz?
··1 alıntı·
1 +1'leme
7,3bin Gösterim
Kitap benimse Vandal style, emanetse ya da kütüphaneden aldıysam emanet gibi 😃
Salih
Çağla KAPLAN Emanete saygı gösterip, kendi kitabına 'hükmetmek' en büyük lüksümüz galiba :)
Vandal style, altını çizmeyi seviyorum. Yıllar sonra hangi satırlarda takılı kaldığıma bakmak çok güzel.
Salih
@GS__1905 Bende öyle yapıyorumda bazıları anlayış göstermeyip alınganlık yapabiliyor ama sonrasında alışıyorlar tabii ki
Emanet ve kitap istifçisi😅Sayfayı kıvırana tahammülüm yok.İlk günkü gibi olmalı🤗
Salih
◆B İnsan değer verdiği şeylere kıyamıyor ya sizinki de o misal olmuş hocam. Notlar alıp hunharca kullanmakta bi seçenek tabi ama bu haliyle de çok kıymetli
Hepsi var bende yaaa😃📚
Salih
Hilâl Er 4. gizemli elementi de keşfettik:)
Kitap benim değil mi hah istediğimi yaparım 💅🏻 Mmmm altısı birden oluyor mu beyefendii 🤔 çünkü bende hepsi mevcut 😂🤩
Lioraa :))))
Maymun iştahlı gözüküyor paylaşıma bakarak ama ben kitabı yaşamayı severim kitabı çizmek,içinde notlar saklamak,çiçek kurutmak.. bu tarz şeylerden çekinmem tam tersi hoşuma gider. Ve tek bir kitaba bağımlı kalmak sıkıyor o yüzden aynı anda 2,3 kitap okurum.🙂
Münteha/Mavii vardır vardır hocam