Haydi herkes kendi "aşk" tanımını yapsın!
Sence... Aşk! Teslim olmak mı? Teslim etmek mi?
Sayfa 270 - Mavi Nefes Yayınları, 1. Baskı, Kasım 2025.·Kitabı okudu
Alıntı
··1 alıntı·
2 +1'leme
13,6bin Gösterim
İnsanın kendinden vazgeçtiği o acımasız nokta.İnsan ne zaman kendinden vazgeçerse aşık olmuştur🍂
Mikail Balcı
Ve her geçiş bir kaybediş.
Aşk bilinçli bir şekilde kendini açmaktır. Teslim olmakta kaybolma riski vardır. Teslim almakta kontrol etme arzusu vardır. Gerçek aşk güç savaşı değildir. “Kim kimi ele geçirdi?” oyunu hiç değildir. İlgi duyulan kişiye “savunmamı indiriyorum ama kimliğimi bırakmıyorum, sana kalbimi açıyorum ama kendimi kaybetmiyorum” demektir. Aşk, iki güçlü insanın birbirine boyun eğmesi değil; iki bilinçli insanın birbirine güvenle yaslanmasıdır. Dengedir.
Ne güzel anlattınız 👏
Tek kelime ile “RABBİM” Sonrasında Rabbimin bana hediyesi evlatlarım. İşte benim aşk tanımım😊
En güzel aşk 👏
"Ben'i yitirmeden Biz olabilmektir aşk" diye bir şey okumuştum, benim için de aşkın tanımı budur.
Ne güzel tanım...
Karşılıklı teslimiyet,ben yerine biz olabilmek,biraz körlük,biraz sağırlık, birbirini tamamlayan iki ruh diyebiliriz.☺️
Mikail Balcı
Birbirinden bir o kadar ayrı...
Aşk, başka bir vücutta kendini sevmektir. Onda kendimizi arar ve kendimizi aradığımız için hep mükemmel olmasını isteriz. Çöldeki PenguenÇöldeki Penguen
Ve sonu hüsran...
Denge kurarak yürüyeceğim diye çıktığın yolda,tepe taklak düşmek demek…
😔