2026 11. kitabı
Selam kızlar! Aşka Düşüş kitap yorumuyla geldim Konusu: Gece kuzeninin ısrarı sonucu dışarıya çıkan Cemre oyuna geldiğini anladığında her şey çok geçtir çünkü çoktan k@çırılmıştır. Onu kaçıran kişi ise babasından intikam almak isteyen bir adamdır. İntikam almak isteme sebebini öğrenmek isteyen Cemre ailesi hakkındaki gerçeklerle yüzleşir. Yorumum: Aşka Düşüş yazardan okuduğum ilk kitaptı ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki tek oturuşta bitirebileceğiniz akıcılıkta kaleme sahip. Kitabı bir günden az bir sürede bitirdim. Bunun en büyük sebeplerinden biri yazarın akıcı kalemi ondan sonraysa kitapta aksiyonun, olayların durdurak bilmemesiydi.‍ (ev sevdiğimiz) İlk başta olayların aslını bilmediğim için Cihangir’in Cemre’nin babasından intikam almak istediği için Cemre’yi kaçırmış olması benim aşırı sinirimi bozmuştu. Ama bu yaptıklarının sebebini öğrendiğim zaman o adam ne yapsa haktır dedim yine de bizim kızı kaçırması çok iyi olabilirdi ama yaptı öyle bir hata Gerçi hata demesen de olur çünkü ikisi de birbirlerinin yaralarını öyle güzel sardılar, birbirleri öyle güzel tamamladılar ki inatlarına direnmelerine rağmen beraber oldukları sahneleri okumak bana çok büyük bir keyif verdi. Cemre’nin ailesinden kısaca bahsetmek istiyorum. Hepsinin cehenneme kadar yolu var öncelikle. Bir ailede bir tane mi düzgün insan çıkmaz be! Hepsi birbirinden beterdi. Okurken sinirden çıldırdım! Hiçbir şey yapamamak o kadar zordu ki tek başıma kafayı yedim, duvarlarla kavga ettim… Cihangir’in ailesine gelirsem de… kız kardeşiyle olan ilişkisi çok tatlı ve kız kardeşinin yaşamış olduğu olay o kadar üzücü ki Cihangir bence Cemre’nin babasını çok kolay ö!dürdü o adamın acı çekmesi sürünmesi gerekiyordu. Koray karakterinin ardından ne çıkacak çok merak ediyorum nedense olduğu gibi biri olmadığını düşünüyorum. Bu gizemlerin ardında gizlenen gerçeği ve kitabın sonundaki o çıldırtıcı sahne’nin devamını okumak için resmen gün sayıyorum lütfen bir an önce üstüme ikinci kitabı fırlatın. Bu bir istek değil ihtiyaç Trope: •Düşmandan aşka •İntikam •Slow Burn ️8/10
Aşka Düşüş 1Gizem Aslan · Pukka Yayınları · 202530 okunma