2026 32. kitabı
Okunma: 07 Mart 2026 16:03
Rosie ve Aniden birbirine zıt iki genç yazarımız. Yazdıkları alanlar da birbirleriyle ilgili değil. Üniversitede aldıkları dersi geçmek için ortak bir kitap yazmak zorundalar, romantik kurgu olmalı ama mutsuz sonla bitmeli. Birbirlerinden bu kadar nefret ederken kaleme aldıkları eserde yer alan karakterler de onlardan izler taşır. Romanda aşk tohumları yeşerirken ikili de birbirlerine çekim duyarlar. Bu arada belirtmek gerek yetişkin içerik çoğunlukta. Rosie'nin sıcacık aşk dolu aile yapısı ve gerçek aşka inancı, Aiden'nin vefat eden yazar annesinin mirası ve iş adamı babasının acımasız kişiliği altında kendini korumaya alarak yaşamaya çalışması, ikilinin aralarındaki çekime şans verme süreci eserin su gibi akmasına sebep oluyor. Ortak yazdıkları kitabı da eser içinde okuma şansı elde etmek sanki ikinci bir eser daha okuyor hissi veriyor, güzeldi. Yazarın kaleminden okuma yapmayı sevdim. Reklam değil. #kitabımdayok #katieholt @artemisyayinlari Kübra Kabakcı #uzunuzunokuyoruz (416 sayfa) "Aşk karanlıkta da aydınlıkta da yoluna bakar. Bu hep kolay olmaz, Rosie. Kavgalar, fikir ayrılıkları canını yakabilir ama en azından bir şey uğruna savaşıyorsundur. En büyük kavgan olmasa bile sana kendini savaşın ortasında hissettirebilir."
Kitabımda YokKatie Holt · Artemis Yayınları · 2026137 okunma