Böl, parçala ve yut!!
2026 42. kitabı
Okunma: 09 Mart 2026 19:41
Geçen yıl Masonluğun Gizli Dili kitabını okumuştum yazardan, o zaman acaba bunlar komplo teorisi mi?..demiştim. Ama bu sefer okuduklarımdan sonra yazdıklarının hepsi gerçek geldi bana. Malum Eppstein denen mahlukun yaptıklarından sonra, hiçbir şey beni şaşırtmaz oldu. Keşke bu okuduklarım gerçek olmasaydı, keşke dünya benim çocukluğumdan beri zannettigim o masum dünya olarak kalsaydı. Sapkınlar ve şeytana taparların, o malum lanetli ırkın bunları neden yaptığını bu kitapta ayrıntıları ile okuyacaksınız. Ve bilimum dünyanın bütün zenginlerinin gerçek yüzünü, o bayıla bayıla izlediğiniz starların ve masum görünen filmlerin gerçek yüzünü göreceksiniz. Nasıl da fark ettirmeden bizi içten zehirliyorlar. Tam da burada bir alıntı ile bağlayayım; "Aile bağlarını önce çözer daha sonra dağıtarak aile bireylerini bencilleştirerek kendisine bağlar. Aslında bu formül "Böl, Parçala ve Yut" şeklinde açıklanabilir çünkü günümüzde aynı formül ile devletler parçalanıyor kardeş kardeşe düşman ediliyor..." Ve yaşadığımız şu günlerde de bunları birebir görüyoruz.. Bitirmeden, her daim "müzik ruhun gıdası" deyip, ayıla bayıla dinlediğimiz müziklerin ruh dünyamızı ne hallere getirdiğini, bizi delirttigini de okuduktan sonra yazara daha da çok hak vereceksiniz.. Kısacası etrafımızı öyle bir kuşatmışlar ki içtiğimiz suya kadar onların kölesi olmuşuz adeta.. Bazen iş hayatından sıkıldığım zamanlarda "işte biz de gönüllü köleyiz" der dertlenirdim. Hakikaten gönüllü köleyiz! Bakınca insanoğlunun hırsından nasibini almış adaletsiz bir dünyada yaşamaya çalışıyoruz. Ve maalesef bu adaletsizliği giderebilmek için hiçbirimiz kılımızı bile kıpırdatmıyoruz:( Sadece seyrediyoruz(!) Son söz olarak diyorum ki, "Gelecek de pek iyi gelmeyecek!" Ilgi ile okudum.Yazara Hakan Yılmaz Çebi selam olsun Keyifli okumalar diliyorum..
İnsan ve Toplum
Siyonizm ve Masonluk - Satanist KuşatmaHakan Yılmaz Çebi · Çınaraltı Yayıncılık · 20215 okunma
Çok teşekkür ederim Gül Hanım🙏🪻 Allah'ın izniyle hırslarının kurbanı olacaklar..👇 Hırs: Arapça eski bir kelime; hırs, haris, ihtiras, muhteris, harese sözleri buradan türemiş. Harese: develerin çölde çok sevdikleri bir dikeni, gördükleri yerde koparıp çiğnemeye başlamasıyla, keskin diken devenin ağzında yaralar açar, o yaralardan kan akmaya başlar, tuzlu kan dikenle karışınca bu tad devenin daha çok hoşuna gider, böylece yedikçe kanar, kanadıkça yer, bir türlü kendi kanına doyamaz ve engel olunmazsa, deve kendi kanında boğulur, kan kaybından ölür. Bu hırsla.. Siyonist, Emperyalsitlerin sonu da bu olacak..
Gül Dane
Bir kelimeden ne hikayeler çıkabiliyor 👌👏Etimoloji müthiş bir şey 👌 Kaleminiz daim olsun kitap dostum 🙏🪻 mübarek günlerde duamız kabul olsun🤲 hayırlı geceler 🙏
👌Elinize sağlık🙏🪻 Bunlar güçlerini hem gizlilikten, ki; medeniyet diye 2 asırdır gözleri boyayan yaldızları, Pandemiden, hususen Gazze Soykırımından sonra döküldü. Hem de kötülüğün çok basit ve etkin bir şekilde hayata geçip yaygınlaşmasından 👇aldılar. "Gel yıkalım şu Süleymaniye'yi desen iki kazma kürek iki de ırgat gerek. Hadi gel yapalım geri şunu desen bir Sinan gerek birde Süleyman." Mehmet Âkif Ersoy. Sinan da Süleyman'da bizim köklerimizde mevcut. Yeni bir Medeniyet inşa edecek köklü bir geçmişimiz var. "Gelecek onu inşa edenlerindir" sözünden mülhem, "kader gayrete aşıktır" şiarıyla hareket edilirse, ümitvar olmamak için hiç bir neden yok. diye düşünmekteyim🙏🪻
Gül Dane
Her zaman olduğu gibi yine çok önemli bir katkıda bulunmuşsunuz kitap dostum.Umudumuz daim olsun inşallah 🤲 Hani siz de kitabınızda demişsiniz ya; "Bugün İsrail yönetiminin sergilediği Sinirsız hirs, onları dünya kamuoyu objesi haline gelmeye sürüklemektedir. Firavun'un hirsı nasıl Kızıldeniz'de boğulmasına sebep olduysa, modern hırs odakları da kendi hırslarının oluşturduğu bir toplumsal ve siyasal kaosta boğulmaya mahkûmdur..."✍️ Yahya Saygan Buna yürekten gönülden amin diyoruz 🤲