"Ama yandınız, kül oldunuz."
"Ama vardım, kül bunun kanıtı."
12 Eylül'ün gölgesinde bogulan bir aşk hikâyesi... Yaşamın kıyısında seyirci olmaktan öteye gidememiş bir erkek... Birbirinin ışığıyla kamaşan iki ayna arasında parçalanan bir kadın... Başkasının gözünde nasıl göründüğünü, iki günlük üzerinden anlatan deneysel bir çalışma.
Selam canımcımlaar öncelikle bugün size Ayfer Tunç ‘un kaleminden Suzan Defter ‘in kitabı ile geldimm. İlk defa Ayfer Tunç okudum ama kesinlikle son olamayacak. Genel olarak kadın yazarların kadın karakterleri daha iyi yazıp bize yansıttığını düşünüyorum ve Ayfer Tunç bunun kanıtı olabilir.
Kitap da iki farklı karakterin günlükleri var. Kitabın sol tarafı bir karakterin yazıları, sağ tarafı diğer bir karakterin. İlk defa böyle bir kitap okudum biraz değişik geldi ama sevdim böyle bir farklılık olmasını tavsiye ederim miyim bilemiyorum bence herkesin seveceği bir kitap değil ama ben sevdim. Alıntıları çokkk güzeldii
Suzan DefterAyfer Tunç · Can Yayınları · 202520,2bin okunma
SINAV BİTSE DE OKUSAM ŞUNU OFF KESİN ÇOK BEĞENCM ben sadece Kapak Kızı'nı okudum ve ikinci kitabı okumak için sabırsızlanıyorum. genelde uzun cümle kurduğu ve her bölüm farklı bireylere değindiği için eleştiriliyor ama en güzel yanı bunlar bence