AĞLIYORUM.
Tugay ve Eftelya'yı okumayı çok özlemişim gerçekten.
Wattpad'de yayınlandığından beri çok merak ettiğim bir seri oldu.
Ama ben ekrandan okumayı sevmediğim için ve kitap olacağından emin olduğum için de wattpad'ten okumadım.
İyi ki de okumamışım ve kitap olmasını beklemişim.
Yazarın tanıştığım ilk serisi oldu.
Ve gerçekten yazın diline karakterlerin hissettiklerini yaşadıklarını bize çok güzel bir şekilde aktarmasına bayıldım.
Yani onların hissettiklerini Gözyaşlarını kahkahalarını esprilerini iliklerime kadar hissettim yani.
Beyaz leke benim için çok ayrı ve tavsiye etmekten bıkmayacağım bir seri olacak.
Kitapta zaten her bir karakter ayrı ayrı şeyler yaşıyorlar hepsi ayrı ayrı ağır şeyler yani.
İlk kitapta kafamızda soru işareti kalan her şey 2.kitapta son buluyor. Her iki kitapta kalın olmasına rağmen kendini okutuyor ve hemen kitabın içine dahil oluyorsunuz. Seride şu Gereksiz bu gereksiz ya da çok uzatılmış dediğim hiçbir yer yok. Bazı kitaplarda bunu yaşıyorum ama bu seride yok yani. Serinin kalın olması sizi kesinlikle korkutmasın zaten bayağı popüler bir seri olduğu için kitap okuyan kişiler bu seriyi kesinlikle biliyorlardır. Seriyi gerçekten elim kalbimde okudum bitirdim.
Özellikle de 2.kitapta bunu yaşadım. Yani son kitabın bitişi beni bitirdi yani. Ben mi kitabı bitirdim kitabım beni bitirdi bilmiyorum.
Ah Tugay Ah Tugay ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten. O haykırışları beni benden aldı. Bir kitap karakteri bir kadına bu kadar bağlı ve aşık olabilir mi.
Ailesine ayrı sevdiği kadına ayrı bağlı... Seri'yi okurken Giray'ın bir sahnesi var ya o kadar komikti ki bunu söylemeden edemeyeceğim şu an.
Ve merak ettiğim şey aslı arslan ne hissetti yazarken...
Ben sonlarda ağladım.
Bence seri'yi okumadıysanız kesinlikle bir şans vermelisiniz.
Beyaz Leke - 2Aslı Arslan