Nerede İki Kraliçenin Savaşı ?
2026 22. kitabı
Okunma: 12 Mart 2026 00:00
Seriye sonuna kadar bağlılık yemini etmiş olabilirim.. Her kitabı bi öncekinden daha iyi bir şekilde geliyor ve her kitabın sonunda bambaşka bi olaya geçiş yapar halde buluyoruz kendimizi. Olaylar ince ince işleniyor konu örgüsünde hiç kopukluk hissetmiyoruz okurken. Katakterler arasında ki bağlılık okuyucuya da fazlasıyla geçiyor. Ama bi yerden sonra, onca sayfadan sonra ; Hadi savaş, hadi kıyamet kopsun, hadi ölsün artık şu Isbeth hadi artık yakın yıkın, Krallıkları kurtarın bi sonuç görelim beklentisine girdim. Anne kızın “al sana bombe” misali birbirlerine yaptıkları misillemeleri okuyoruz. Ortaya çıkan sırlar baya olay yatartı tabi, hadi bee bu kadar da olamaz dediğim bir çok şey oldu. Poppy her kitap da seviye atlamaya devam ettiği gibi bu kitapda da durmuyor ve biz onu bir tanrı sanarken kendisi İlkel bir tanrılık seviyesine ulaşıyor. Casteel’i kurtarmak için yaptıklarını okumak çok heyecanlaydı. Kieran Poppy ve Casteel’in birleşmeyi gerçekleştirip ömürlerini birbirlerine bağlamaları….Aralarında ki derin bağın daha yüce bir şeye dönmesini okumak keyif vericiydi. Ah şükür Isbeth öldü Kan Kraliçesi devrildi, bitti derken aslında herşeyin daha yeni başladığını görüyoruz ve koşarak diğer kitaba geçiyoruz. İki Kraliçenin Savaşı Jennifer L. Armentrout
Alıntı
İki Kraliçenin SavaşıJennifer L. Armentrout · Dex Kitap · 2023367 okunma