2026 13. kitabı
Nehir Erdem’in *Aşk Olsun* adlı romanı, okurken yüzünüzü gülümseten, kalbinizi yumuşatan bir aşk hikâyesi deneyimi sunuyor. Eserde üç farklı çiftin duygusal yolculukları, hem eğlenceli hem de derin hissiyatlarla harmanlanmış; aşkın farklı yüzlerini bizlere Kitap, Melda ile Yankı, Daphne ile Arda, Duru ile İnanç gibi karakterlerin ilişkilerini anlatırken sıradan bir aşk hikâyesinden çok daha fazlasını sunuyor. Melda’nın uzun süredir gizlediği duyguları, Daphne’nin bir fotoğrafla başlayan tutkusunu ve Duru’nun kendi duygularını keşfetmesini okurken hem kahkaha atmadan hem de göğsünüzün içinde bir sıcaklık hissederek sayfaları çevireceksiniz. Her çiftin hikâyesi, aşkın ne kadar farklı yüzleri olabileceğini gösteriyor. Bazı hikâyeler hafif, eğlenceli ve komik ilerlerken bazıları daha duygusal, kalpte iz bırakan anlara sahip. Erdem’in dili size dostça yaklaşan, samimi bir ses gibi geliyor; okurken sanki bir arkadaşınızın aşk hikâyesini dinliyormuş gibi hissediyorsunuz. Romanın en güzel yanlarından biri, aşkı sadece romantik bir duygu olarak değil; aynı zamanda dostluk, bağlanma, korku, özlem gibi karmaşık duygularla birlikte ele alması. Aşk yalnızca “birini sevmek” değil, aynı zamanda kendini, karşındakini ve ilişkide büyümeyi öğrenmek olarak karşımıza çıkıyor. Eğer akıcı, yetişkin ama duygusal olarak “tatlı” bir aşk romanı arıyorsan, *Aşk Olsun* tam da bu isteğe cevap veriyor. Cümleleri sadelikle akıyor, karakterleri içten ve samimi. Duygularını cesurca yaşayan karakterlerle empati kurmak çok kolay.
Aşk Olsun 1Nehir Erdem · Müptela Yayınları · 2016557 okunma