···Okunma: 09 Mart 2026 22:57 ACIMASIZ
Acımasız kitabının yorumuyla sizlerleyim. Jane Casey, özellikle Maeve Kerrigan serisiyle polisiye dünyasında sağlam bir yere sahip. "Acımasız" da bu serinin en dikkat çekici halkalarından biri.
Acımasız kitabından bahsedecek olursam; Casey’nin en büyük başarısı, sadece bir cinayeti değil, karakterlerin iç dünyasını ve birbirleriyle olan dinamiklerini çok iyi işlemişti. Özellikle Maeve ve amiri Derwent arasındaki o gergin ama güven dolu ilişkiyi okurken dikkatli olun!
Olay yeri incelemelerinden sorgu tekniklerine kadar süreçler oldukça gerçekçi bir dille aktarılıyor. "Polis cinayet dedi, o adalet diyor..." sloganı da kitabın temelindeki etik çatışmayı özetliyor. Başlarda karakter tanıtımları ve prosedürlerle biraz yavaş ilerliyor gibi görünse de, düğümler çözülmeye başladıkça elden bırakması zor bir hal alıyor.
Bu kitap Maeve Kerrigan serisinin bir parçası. Eğer önceki kitapları okumadıysanız bazı karakter ilişkileri başta havada kalabilir, ancak olay örgüsü kendi içinde bağımsız olduğu için ana hikayeden kopmazsınız. Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum. Kitapla kalın dostlar
#neokudum #okudumbitti #kitapyorumu #bookstagram #erdeminkitapligi #acımasız #janecasey #olimposyayınları #sayfa552