·432 syf.····Okunma: 14 Mart 2026 22:37 Hellooo
Günümüz dönemin kraliçe yazarlarından olan ama maalesef beş yılda bir okuyabildiğimiz SEP ablamızdan yepyeni bir kitap geldi.. Geldiği gibi de hemen okundu.
Kitap SEP kalemini bilenleri asla yanıltmıyor. Konudu da diyaloglar da harika!
Yalnızlık, dram, melodram, aşk, romantizm ve yeni dostluklarla çevrili harika bir kitap.
Eşini kaybeden Tess, Runaway Dağında bir kulübe satın alır ve günlerini depresyonun eşiğinde geçirir. Yağmurun altında çılgınlar gibi dans ettiği bir anda başka bir inzivaya çekilmiş, insanlardan kaçan gizemli sokak sanatçısı Ian North ile karşılaşır.
İkisininde geçmişten gelen acıları ve kayıpları olunca kader garip bir şekilde onları bir araya getiriyor.
Tess'in Ian'a olan duygularını öyle şak diye açıklamaması bence çok yerindeydi. Ve evet Allah sizi inandırsın uzun zamandır okuduğum en iyi kadın karakterlerden biri oldu kendisi
Wren'i (kim olduğunu açıklamayayım ki süprizi kaçmasın) sahiplenişi insanın kalbini pamuk gibi yapıyor.
Ian'ın ise kaybolmuş durumda olması, küçükken babası tarafından istismara uğraması üstüne tüm olanları görmezden gelen bir anneyle büyümüş olması çok çok üzücüydü. Okurken iyi ki hayatına Tess girdi de kendini bulmaya başladın dedim.
SEP kalemini özleyenler için tam bir yad etme kitabı.. Ve henüz SEP okumayanlar için tam bir başlama kitabı.
Uzun lafın kısası alın OKUYUN ve OKUTUN
KitapRüyasından Sevgilerle