2026 29. kitabı
Okunma: 15 Mart 2026 14:44
Sessiz Hasta kitabına bir kitap satış sayfasının en çok satanlar kısmında görerek başladım. Genelde polisiye kitaplarda işin içerisinde bir polis ve ya bir dedektif olur ancak Sessiz Hasta’ta bambaşka bir kurgu ele alınmış. Bir süre kamuoyunun gündeminde yer alan bir cinayet işlenir. Bir adam evinde bir sandalyede bağlı olarak ölü bulunur. Başından aldığı 5 kurşun ile öldürülmüştür. Adam ölü bulunduğu zaman yanında karısı Alicia vardır ve adamın öldürüldüğü silahın üzerinde kadının parmak izleri.. Alicia cinayetten sonra hiç konuşmaz ve psikiyatri kliniğinde tedavi altına alınır. Alicia’nın durumu Thoe adında bir psikoterapistin ilgisini çeker ve ona yardımcı olmak için o psikiyatri kliniğinde çalışmaya başlar. Alicia’yı kimse konuşturmayı beceremez. Thoe onu konuşturmayı becerebilecek mi? Diye merak ederek okuyorsunuz. Son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplardan birisiydi. Bir solukta sadece iki günde okudum ve kitabın sonunda hiç beklemediğim şekilde şok oldum. Eğer polisiye seviyorsanız mutlaka okumanızı tavsiye ederim.
Alıntı
Sessiz HastaAlex Michaelides · Domingo Yayınevi · 202312,7bin okunma
Ellerine sağlık bizde yakında okuyacağız
Listeme ekledim, incelemeniz için teşekkürler🫠👏🏻
Okuyan Adam
@hayrumaa rica ederim, inceleme yazma konusunda çok becerikli değilimdir ama kitap gerçekten çok güzeldi.