2026 16. kitabı
Merhaba kitap dostları bayılarak okuduğum harika bir kitap yorumu ile sizlerleyim Kitabımız, kocası öldükten sonra bildiği her şeyin yalan ve yaşadıklarının da birer yansımadan ibaret olduğunu, şimdiye kadar toz pembe bir bulutun içinde yer aldığını fark eden Devin'in, Karan ile bambaşka bir şekilde tanışması ile başlıyor ve ikisinin dinamiği hiç düşmeyen ilişkisi ile devam ediyor. Karan ile yolları kesişen Devin, gerçekleri öğrendikçe içinde birçok sınav veriyor. Evlendiği adam aslında hiç tanımadığı birisi ve sürdürdüğü evliliği ise, hiç de düşündüğü gibi olmayan bir şekilde ilerlemiş ve Devin işte şimdi bunlarla yüzleşiyor. Ölen bir insanın arkasından yas tutması gerekirken, aslında kendi hayatı için tutuyor bu yası ve yazarımız da bunu çok iyi bir şekilde işliyor. Öğrendiği yalanların altında çaresiz kaldıkça en büyük destekçisi Karan oluyor ve çok da güzel destek oluyor. İkilinin arasındaki uyum, yaşanılanlara ve olanlara verdiği tepkiler, birbirlerine liman oluşları çok harikaydı. Her iki karakter de yaraları savaşları ve kendilerine rağmen çok iyi bir bütün oldular. Birbirlerini yormadan sevdiler ve konuşabilen birbirini anlayan bir ikili oldular ki, eh bu ikilileri severiz Zaman zaman iki karaktere kızsam da hak verdiğim yanları da oldu. Çünkü ikisi de hem haklı hem haksızdı ama neyse ki toparladılar. Özellikle de ikili diyaloglarda öyle tatlılardı ki okuyun sizde görün. Bunların yanında bilinçli, akıllı ve mantıklı olmaları ayrı bir okuma keyfi sundu. Ve küçük bir itiraf, ikisi de ağzı bozuk ama ikisine de yakışıyor konuşmaya paragraflara çok yerinde tam kararında serpiştirilmişti Dark türünde olan bir kitap olmasının hakkını vermesinin yanı sıra, uzun zaman sonra aramıza dönmesine rağmen konunun, akıcılığın ve harikalığın da hakkını veriyor yazarımız. Ben kitabı çok sevdim. Tek kitap olması akıcı merak uyandırıcı ve her şeyin tam dozunda olması ile favorim olacak kitaplardan. Zeynep kalemi diye bir gerçek ve mükemmellik var zaten Her kitabını tavsiye ederim ama bunu biraz daha fazla edebilirim çünkü çok güzel. Okuyacaklara şimdiden keyifli okumalar Zeynep Işıklar
Karanlığın KalbiZeynep Işıklar · Pukka Yayınları · 2025130 okunma