Ölümcül Bir Sır: Pandora'nın Düğünü
2026 1. kitabı
Eğer sakin, sayfalarca süren durağan betimlemeler okumak istiyorsanız bu kitabı usulca yerine bırakın. Ama "Bana sayfaları nefes nefese çevirtecek, uluslararası bir kedi-fare oyunu lazım" diyorsanız, toplanın! Nihat Polat, Pandora'nın Düğünü'nde hikayeye hiç fren yapmadan, New York'ta başlıyor ve o andan itibaren tempo bir daha düşmüyor. Beş mühendis, kulaktan kulağa yayılan gizemli "IRIS Projesi" ve Kartel'in acımasızca devreye soktuğu "Pandora Projesi"... Bir yanda Amerikan, Suriye ve Türk grupların amansız takibi, diğer yanda hayatta kalmaya ve bu devasa komployu çözmeye çalışan Fırat Kaner ve ekibi var. Kitabın en güçlü yanı kesinlikle sinematografik kurgusu; okurken zihninizde yüksek bütçeli, aksiyon dozu tavan yapmış bir film izliyorsunuz. Hikayenin arka planında yankılanan o felsefi motto ise aslında tüm bu ölümcül kovalamacanın özeti gibi: "Mors certa, vita incerta." (Ölüm kesindir, yaşam değil.) Derin edebi tahlillerden ziyade, "Acaba bir sonraki sayfada başlarına ne gelecek, Doğan ekibi kurtarabilecek mi?" merakıyla okunan, temposu bir an bile düşmeyen harika bir yerli aksiyon alternatifi.
Pandoranın DüğünüNihat Polat · P Kitap Yayıncılık · 201122 okunma
sen böyle diyorsan mutlaka okunmalı. siparişi veriyorum❤️❤️❤️
listeye alındı...