Sizlere harika bir kitap ile geldim bugün Kişisel gelişime meraklı herkesin zevk alarak okuyacağı , meraklı olmayanların da ilgisini çekip içine alacak bir kitap
Sonlara doğru okumayı yavaşlatıp bitmesin dediğim ; sonunda şaşırtan tekrar tekrar okunası bir roman .
Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun,üç hastasına(Fadi-Fatoş,Kenan Baran ve Handan) verdiği seanslardan oluşan gerçek bir hayat hikayesini kaleme aldığı bir terapi kitabı.Kişisel gelişim saçmalığından uzak muhteşem bir roman.Gerçek bir hikaye olması da içinden çıkarılacak derslerin ve dertlerin bir o kadar sağlam ve gerçek olmasını kolaylaştırıyor.Kenan Baran'ın,kendisini ibret olarak gösterilmesi için yazılmasını istediği,Gülseren Budayıcıoğlu'na olan maddi manevi borçlarına karşılık yazılmasını istediği bir kitap.
Avına av olan bir avcının hikâyesi… İnsanoğlu ilk çocukluk yıllarında yaşadıklarından çok etkilenir. Henüz tam ortaya çıkmamış bir heykel gibidir o; hayat da onu ince ince şekillendirmeye çalışan usta bir heykeltıraş… Alır eline keskiyi , usul usul oyar. Ama bazen keskiyi öyle bir savurur ki, bir parça kopuverir ve o parçayı bir daha kimse yerine koyamaz. Kendini hep dorukta görüyor ve asla aşağı düşmeyeceğini sanıyordu. Ama bir gün hayat elindeki keskiyi ona da savuruverdi ve onun da koptu yüreği… Oysa pek çok kadının gönlüne taht kurmuş bir kraldı o… Uzun süre ne kendi inandı tahttan indiğine, ne de kadınlar. Ama bir şeylerin değiştiğini yine de ilk hisseden kadınlar oldu; ona yıllarca köle gibi itaat eden kadınlar…
#gülserenbuğdaycıoğlu #kralkaybederse #fadi #fatoş #handan #kenanbaran #huzurevi #üstat #madalyonuniçi#psikoloji #psikiyatri #psiliyatrist #çöpev #kitap #roman #kitapkeyfi #kahve #kahvekeyfi#gülserenbuğdaycıoğlu
#camdakikız#kitap#kitap#roman#okur #okuyorum#okudumbitti#kitapsever #kitaptansözler #bookstagram #kahve #kahvekitapkeyfi #kahvekitap #instagram #kitapaşkı#kitapönerisi