1000kitap’a katılma tarihi Mart 2026, okuma kaydında 3 kitap, profil fotoğrafı genelde mini etekli, mini elbiseli kadın fotoğrafı, takip ettiği kişi sayısı 12-13 saatte 300-500 kişi olmuş. Yapmayın arkadaşlar geri takip etmeyin bu malları, beğenmeyin alıntılarını çünkü alıntıları bile kopyala yapıştır..
2 +1'leme
5,9bin Gösterim
Birileri bu uygulamanın buradaki bazı bay ve bayanlara kitaplarla ilgili olduğunu diğer isteklerini başka platformlarda karşılayabileceklerini anlatsa keşke😢
Okuyan Adam
Spmzifft anlatsan da anlayacaklarını sanmıyorum. Beyinleri bacak aralarında yaşadıkları için zor bir ihtimal.
Merhabalar, ben o kişilerin yedek hesap olduğunu düşünüyorum. Uygulamada aktif olan birinin yan hesabı gibi. Ve incelemeden asla takip etmiyorum.
Alıntılar okunan kitaplar kimin umurunda.Takipçi sayısı yüksek olsun yeter ki.
Kanka mini etekli ya da kaslı dedin mi işler değişir bazıları için 🙄 Uygulama amacı kitap ve alıntı paylaşmak ama Instagram ve tiktok gibi kullanıyorlar artık. Zaten oralarda istediğinizi yapıyorsunuz yani bırakın da okuma uygulaması temiz kalsın, ama yok illa her yerde olacaklar. Yalnız anlamadıkları şey şu gerçekten okuyan insanların böyleleriyle işi yok. Bu uygulamada çürük çürüğü buluyor bence.
Okuyan Adam
Sevda Özdek aynen öyle ama gelip takip ediyorlar işte 😅
Ben de insanların ekran görüntüsü alınmış adonis kaslarından ve telefonla yüzünü kapatırken sütyen bedenini tahmin edebileceğim profillerinden ve kitabın kapağını açmadan ordan burdan kopyalayarak zart yazsalar kırk zurt yazsalar elli beğeni alıp popüler takılan manasız yorumlarından... Bitmiyor bu , vazgeçtim kim ne yazıyorsa şu duruma katılıyorum...🫠
Bende kitap sayısına önem veriyorum artık, ortak kitaplar da önemli