···Okunma: 27 Mart 2026 10:06 Tekila Leyla'nın ölmüş hali ile başlayınca, tövbe bismillah dedim evet hikaye tekila lakaplı Leyla'nın çöp kutusunda ölmüş hali ile başlıyor. Bilimsel olarak da kanıtlanmış bir şey diye okumuştum. Öldükten sonra vücudun tüpü tamamen ölmüyor, çalışan bir beyin kalıyor geriye ama ne kadar ön dakika 38 saniye, kitabın ismi de burda anlam kazanıyor. Ah be Leyla ile de bitirdim ben muhtemelen sizde öyle bitireceksin. Artık bilmiyorum yazılmışı mı oynuyoruz, yoksa insanın kendi mi yazıyor bilemiyorum. Tahminim kişinin dünyaya geldiği yer ve geldiği yerdeki kişiler ile çok alakalı olduğu. Kader deyip işin içinden çıkalım da kitaba gelelim mi?.
Kitaplarda çok uçarı kaçarı hikayeleri sevmiyorum, daha çok yaşanmış ve yaşanılabilir hayatları seviyorum. Yaş olmuş .5 e bende bir şeyler görmüş olayım dimi.
Leyla'nın hikayesi de yaşanılabilir orayı çok yüksek. Kitapta Leyla'nın hayat hikayesinin yanında, yaşantısı sırasında yanındakilerin de hayatı anlatılıyor. Onların da yaşadıkları yaşanılır ve yaşanmış kısmı çoktur.
Beğenerek okudum ve tavsiye ediyorum