2026 18. kitabı
Merhaba kitap dostları çok beğendiğim bir kitap yorumu ile sizlerleyim Kitabımız, hastalığı sebebiyle çaresiz hisseden ve kızı için çözüm arayan Talya'nın kadersel bir karşılaşma sonucu ikizini bulup yer değiştirmesi ile başlıyor. Bu yer değişimi sonrası taban tabana zıt olan ikizlerden Helen için zorlu görev başlar. Talya'nın hayatına yaşamına ve dünyasına uyum sağlamalı, kendi karakterini şimdilik gizlemeli ve herkesi inandırmalıdır. Başta her şey kolay ve iyi giderken işin içine aşkın girmesi ve Helen'in karakterinin ortaya çıkması ile planlar alt üst olur ve bize de harika bir aşkı okumak, ne olacak şimdi sorularının cevaplarını aramak düşer. Karakterler açısından kalabalık ama buna rağmen gayet akıcı bir kitaptı. E yazarımızın kalemini zaten anlatmama gerek yok artık biliyoruz. Ben çiftlerin enerjisini sevdim, her çift karakterine göre gayet iyi yansımıştı. Zaman zaman şaşırdım, yok artık dediğim yerler oldu ve olayların bağlanışı beni epeyce şaşırttı. Yazar bize insanların her yüzü olabileceğini, isterse kişinin değişebileceğini çok güzel göstermişti. Karakterin bambaşka bir şey olduğunu, bazen dışarıdan bir gözün farkındalığımızı arttırdığını, konuşmanın birçok sorunu çözebileceğini, ve önyargıların insana büyük engel olduğunu göstermişti. Ben kitabı sevdim, olaylar çok iyi kitap akıcı her zaman emin olduğumuz Payelll kalemiydi. Tavsiye ederim okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar Payelll
EzelebetPayelll · Parola Yayınları · 202556 okunma