2026 19. kitabı
Bir kitapla daha geldim Naziler ve savaş sonrası karanlık sırlar... Bu tür hikâyelere zaafınız varsa, bu kitap tam anlamıyla sizi içine çekecek bir yolculuk vadediyor. Herşey, hayatının sonuna geldiğini öğrenen 91 yaşındaki Nicolas Tsarkin'in aldığı o sarsıcı haberle başlıyor. Önünde sadece iki gün kalmıştır. Ama o, bu süreyi sessizce beklemek yerine geçmişin izlerini silmeye adar. Geride kalmasını istemediği ne varsa tek tek yok eder... ve ardından kendi hayatına son verir. Bu olay ilk bakışta basit bir intihar gib görünse de, işin icine gazeteci Rudi Hernandez girince her sey değisir. Rudi gerçeğin peşine düşer ama çok geçmeden kendisi de bu karanlık zincirin bir parçası haline gelir. Üstelik yalnız değildir; yanında bulunan genç Garcia'nin da ölümü, olayın sıradan bir vakadan cok daha fazlası olduğunu gösterir. Bu esrarengiz ölümler birbirini takip ederken, başka bir yerde bir aktivistin hayatını kaybetmesiyle olaylar iyice karmaşıklaşır. Rudi'nin kuzeni Erica, bu gizemi çözmek için harekete geçer. Araştırmaları onu, alanında uzman ve Avrupa'nın kritik güvenlik projelerinde yer alan Joseph Volkmann ile bir araya getirir. İkilinin elinde sadece tek bir fotograf vardır. Ama bazen tek bir kare, geçmişin en karanlık kapılarını aralamaya yeter.. Sayfalar ilerledikçe sıradan görünen olayların nasıl devasa bir gerçeğe dönüştüğünü geçmişin gölgelerinin bugünü nasıl şekillendirdiğini adım adım hissedeceksiniz Ve tam artık her şey ortaya çıktı dediğiniz anda, hikâye sizi bambaska bir yöne savuracak. Bu kitap, sadece bir hikâye değil... Aynı zamanda geçmişin asla tamamen gömülemediğinin kanıtı. GÜZELDİ SEVEREK OKUDUM TAVSİYEMDİR Kitapla kalın
BrandenburgGlenn Meade · Doğan Kitap · 2001762 okunma