Zalim zalimliğini yapıyor da ben en çok Müslümanların sessizliğine kırgınım. Ne ara bu kadar tepkisiz, böyle ölü olduk? Bir günde de olmadı bu. İşgal edilmişiz. Rabbim bir an önce üzerindeki ölü toprağını atarak ayağa kaldırsın bu ümmeti.
Filistin
··2 alıntı·
1 +1'leme
7,9bin Gösterim
Rabbim yapacaklarını kendilerine çevirsin fırsat vermesin 🤬🥺
Amiin inşallah
Allah kahretsin.. Onu bunu bıraktım ben... Kendimizi nasıl affedeceğiz?!
Saliha
Bugünden sonra üzerimize düşen her şeyi yapmalıyız. Gücümüz neyse, gücümüzce savaşmalıyız. Artık herkes kendinden başlayacak, kendini düzeltecek. Vicdanımız ancak böyle rahat olabilir.
Amin…🖋️🤲🌹 Allah’a karşı güçleri yetmeyecek eninde sonunda mazlumlar kazanacak… Allah’ın planı planların en güzeli olacaktır… ( sesi çıkana da, sesiz kalana da ve bu zülmü yapanlara da)
Beğeni konulacak tarafı yok elbette paylaşımın, görünürlük artsın diye beğeni yapmak tek yapabildiğim ve bu zalimlere lanet okumak. Rabbim beşikten mezara hepsini helak etsin bu *trail soyunun.
Saliha
Maksat konuşalım, paylaşalım da gündemimizden düşürmeyelim. Unutulmasına, daha az önemsenmesine izin vermeyelim. Başkasının evinde cenaze varken biz düğün etmeyelim. Görünürlüğü arttırmak da bir şeydir. Onlardan, kötülüklerinden, yaptıklarından nefret etmek ve lanet okumak da bir şeydir. Devam... ✌️🍉
Filistinlilerin öldürülmesine herkes üzülüyor ama herkes Boykot yapmıyor. Bende burasını anlamıyorum.
Saliha
Merhamet sünnettir. Peygamberimiz amcasını vahşice öldüren Hz. Vahşi'yi bile affeder. Kendisi sonradan tövbe etmiş ve sahabeler arasına katılmıştır. Kişinin samimi bir tövbe yapması kafidir. Kul, yargılamaz. Yargılayacak Allah'tır. Biz sadece yaptıkları kötülüklerin kötü olduğunu söyleriz. Kişiyi değil eylemi kınarız. İnsanları rencide etmek ya da haklarında kötü düşünmek, kötü dileklerde bulunmak bize yakışmaz. Bizim duamız kabul olsa ve İslamiyete onun kıymetini bilecek ve ona yararı dokunacak birilerini kazandırmış olsak hoş olmaz mı? Her kulun gizli ya da aleni günahı var. Biri bizim günahımızı görüp bizi eleştirse mi bize yararlı olur, bize güzelce anlatsa ve bize dua etse mi? Hepimizin duaya ihtiyacı var.
Böyle haberlerde hangi butona basacağım bilemiyorum beğenme butonu olmaz içimde mazluma dua zalime lanet
Saliha
Ben genelde Filistin gündemden düşmesin, paylaşımlar etkileşim alsın diye beğeniyorum. Her gördüğüm haberde de sizin gibi Müslüman kardeşlerime dua, zalime de lanet okuyorum. Her bir paylaşım dua etme ve hatırlama fırsatı veriyor diye düşünüyorum, o açıdan değerli. Yoksa bu haberin beğenilecek hiçbir tarafı yok haklısınız.
Amin binlerce milyonlarca sayısızlarca kezzz...
🤲🍉