Fатма ᵕ̈♡︎

Okunma: 01 Nisan 2026 07:54
2026 18. kitabı
Italo Calvino
7.8/10 · 3.591 okunma
Necip Fazıl KısakürekNecip Fazıl Kısakürek okumaları hiç bitmeyecek gibi geldi . Başta Sakarya olmak üzere epey şiirini gençlik yıllarında hevesle ezberlediğim bir şair ve yazar olmasına rağmen yaş aldıkça kendisi hakkında edindiğim bilgiler sebebiyle "riyakar" olduğuna karar verdiğim kalemi kuvvetli yazarı epeydir okuma listemden silmiştim. Açıkçası alintilariniz sayesinde eski ezberlerimi tazelemis oldum . Fakat itiraf ediyorum ki beğeniler yazara ve yazdıklarına değil sizin okuma kaliteniz ve sabrınıza idi. Başka yazarlara ve kitaplara gecmenize sevindim. Alıntı ve incelemelerinizi severek ve ilgiyle takip ediyoruz. Okumanız ve kaleminiz daim olsun kıymetli okur dostum. Fатма ᵕ̈♡︎Fатма ᵕ̈♡︎
Fатма ᵕ̈♡︎
Ben okumalarım esnasında ve araştırmalarım sırasında olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Yazdıkları ruhuma iyi geldiği ve inancıma kuvvet verdiği için de sevdim. Edindiğiniz bilgilerin kesinliği hakkında nasıl emin oldunuz bilmiyorum tabi ama sonuçta öyle tercih etmişsiniz 😌, hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim🙏🏻 bilmukabele ben de sizin paylaşımlarınızı keyifle takip ediyorum 🙏🏻🦋. Güzel okumalarınız daim olsun inşaallah, yorumunuz için teşekkür ederim, hayırlı akşamlar 🌙
Bu yorum görüntülenemiyor