2026 12. kitabı
Merhaba kitap severler; Muhteşem üçlü olarak her ay ortak kitap okumaya özen gösteriyoruz. Seçimlerimiz de karar vermemiz de bir o kadar zor oluyor. Mart ayı bendeydi, başka bir kitap seçtim ama B12 den akşam ne yediğimi unuttuğum için bu kitap bir şekilde @seldaca.comments katakülleye getirmesiyle okumuş olsakta iyi ki okuduk çok sevdim. Sizce ben bunu onların yanına bırakmışmıyımdır.? Yazarın, kalemi efsane güzel vurucu cümleleriyle bir cocugun büyüme evresinde ki piskolojik analizini kurguya şahane bir şekilde aktarılmıştı. Beyah'ın dönüşümü, hayatta kalma mücadelesi annesine rağmen aklı başında bir karaktere dönüştürmeyi başarabilmişti. Beyah, zor bir çocukluk geçirmiş, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan güçlü bir genç kızdır. Annesinin ölümünden sonra planları altüst olur ve kazandığı bursluluk için zamana ve konaklama ya ihtiyacı vardır. Ogün gelene kadar babasına gitmekten başka çaresi yoktur. Yaz tatilini geçirmek için neredeyse hiç tanımadığı babasının yanına, Teksas’a gitmek zorunda kalır. Üstelik annesinin bağımlılıktan öldüğünü de saklar. Zamanı geldiğinde babasıyla yüzleşmesi çok çetin geçecek... Burada Samson adında gizemli ve içine kapanık bir gençle tanışır. İlk bakışta tamamen farklı hayatlara sahip gibi görünseler de, ikisinin de geçmişlerin de derin yaralar vardır. Bu ortak acılar onları birbirine yaklaştırır. Ve bu yaraları daha tanımadan kendi gibi gören Samson farkeder. Esas oğlanın tahmin ettiğim sırları vardır zamanı gelince anlatmayı seçse de hayatın onlara büyük oyunu vardır. Zamanla aralarında güçlü bir bağ oluşur. Ancak bu ilişki sadece bir yaz aşkı mı olacaktır, yoksa geçmişleri ve sırları bu ilişkiyi zorlayacak mıdır? Travma ve zor geçmişler aşk ve güven İnsanların görünenden çok daha fazlası olduğu İki “kırık” insanın birbirini iyileştirme çabası çok iyi okuyucuya aktarılmıştı. Biz bu kitabı canım kızlar @seldaca.comments ve Derya KÖSEDAĞ ile okuyup değerlendirme fırsatımız oldu. Kitap ve sevgiyle kalın. Her Kalp Kırılır @colleenhoover #fundaileheryerdeoku #heryerdeoku #fyp reklam deği̇l #benimkütüphanem #benimseçkilerim
2026 Okuma Raporları
Kayıp Kıta MuJames Churchward · Puslu Yayıncılık · 20191,081 okunma