10 puanı sonuna kadar hak ettin. (Dert değil, ders olsun)
2026 28. kitabı
Okunma: 01 Nisan 2026 23:43
Şermin Yaşar’ın kaleminde dil adeta yerini bulmuş; ifadeler doğal, deyimler ve atasözleri ise tam kararında kullanılmış. Karakterler öylesine canlı ki yazarın zihnindeki sorguları, iç çatışmaları ve anlatmak istediklerini eksiksiz taşıyor. Mekânlar, zamanlar ve duygular okuyucunun gözünde net bir şekilde beliriyor; her şey olması gerektiği gibi akıyor. Ama kitabı asıl güçlü kılan yalnızca bu ustalık değil. Her satır insanın içine işliyor, her cümle sevdiklerine daha çok zaman ayırması gerektiğini hatırlatıyor. Paragraflar insanı alıp uzak düşüncelere götürürken, sayfalar ilerledikçe kişi kendini sorgulamadan edemiyor; bölümler ise boğazda düğümlenen bir his bırakıyor. Bu eser, sadece sürükleyici olmakla kalmıyor; aynı zamanda insanın içini yumuşatıp gözlerini dolduruyor. Sevdiklerine sarılma isteği uyandırıyor, geç kalmışlık duygusunu hissettiriyor ve sahip olunanların kıymetini fark ettiriyor. Kısacası, insanı hayata ve sevdiklerine daha sıkı tutunmaya çağıran güçlü bir anlatı sunuyor.
Altı Harfli Bir TatlıŞermin Yaşar · Doğan Kitap · 202513,5bin okunma
Bir okumayan ben kaldım şu kitabı 👌👌