·458 syf.····Okunma: 02 Nisan 2026 00:21 Chatgpt ve Gemini'a aynı soruyu sordum, bir popüler cevap aldım. "Gerçekten kötü bir şeytanla -mecazen değil- aklı başında, zeki bir kızın aşkını okumak istiyorum, böyle bir kitap söyler misin?" dedim. Ve bir olup bana bu boku önerdiler. Sizin harcadığınız suyu sileyim.
Rea, yani kızımız, doğaüstü varlıkların videolarını çekip Youtube'a yükleyerek para kazanmaya çalışmaktadır. Buradan bile zekasının küçüklüğünü anlıyoruz. Neyse göküne koyayım, yine de dedim oku be oku. Yaratan Rabbinin adıyla oku! Durmam lazımdı ama durmadım. Bu Rea'nın anası babası İspanya'ya göçerler ve Rea'ya sen de gel yavrum, bu Amerikan hırbolarıyla ne işin var, derler. Ama Rea der ki yok anam babam ben illa şu babamın doğduğu KASABAdaki üniversitede eğitimime devam edecem. Kasabada ne okuyacan acaba Elena Gilbert? Tarla bitkileri mi?
Gelelim şeytanımız Leon'a... Ben şöyle kötüyüm, ben şunu öldürdüm, benden böyle korkuyorlar, inanmazsan aha Google'a sor... He babacım he! Kitap boyunca tek icraati zam yalamak olan bu gerçek kötüyü hayatımıza soktuğu için yazarımızın beynini sileyim.
Olaylar da bok gibi, karakterler de bok gibi, Rea zaten boncuk beyinlinin teki, meme piercingi yapılırken vibratör üzerinde zıplamalı seksler falan var. Gözlerim yandı. Yapay zekanın geldiği nokta bu mu gerçekten? Ben yeto.