Erkek Arkadaş Çok beğendiğim ve acayip ters köşe olduğum bir kitaptı. Zaten bu kitabın yazarı hep böyle kitaplar yazdığı için her kitabında mutlaka şok olacak bir şey buluyoruz. Ve aynı zamanda her kitabında katil olan birinin kim olduğunu bildiğimizi sanıyoruz ama yine bizi yanıltıyor yazar. Gerilim olarak sadece bu yazarın kitaplarını okuyorum.
(İnceleme yazıldı)
Mıh Çok şaşırtıcı şekilde beğendiğim bir kitap oldu. Beğeniceğimi hiç düşünmüyordum. Daha doğrusu yazarın muhafazakar bir kadın karkater ile Mafia bir adamın ilişkisini nasıl yazacağını çok merak ediyordum ama bu kadar güzel yazabileceğini düşünmemiştim.
Saka ve Sanrı 4 Serinin son kitabı ve evet bir seriye daha veda ettik arkadaşlar. Hemde bu seri bir Wattpad kurgusu ise. O daha çok koyuyor insana.
İlk kitaplarda karakterler çok çocuksu gelse de bu kitap da çok şükür biraz olgunluk görüyoruz. Yada yazar kendini bu konuda biraz geliştirmiş.
Normalde bir seriye başladığımda ilk zamanlar çok güzel gider sonra bozar. Burada tam tersi oldu. Çok ama çok şaşırtıcı bir şekilde hemde.
(İnceleme yazıldı)
Mıh 2 İlk kitabını gerçekten çok beğenmiştim ama bu kitap için aynı şeyi söyleyemeyeceğim malesef. Bildiğin ikinci kitapta karakterlerle arama bir duvar girdi. Hiç bir şekilde kurgu, olaylar hatta iki karakterin aşk hayatı bile ilgimi çekmez oldu. Seriye ara vermeden devam etmek gibi bir şey de yapmadım arada başka kitaplar okudum. Ama o ilk kitapta ki gibi olmadı bende bu kitap. Umarım 3. Kitabında aynı şey olmaz.
Kazazede Yazarın kalemi ile ilk defa tanışmıyorum ama bu kadar güzel asker kurgusu ya da bu kadar güzel bir düşmandan aşka yazacağını bilseydim bu seriye çok daha önceden başlardım. Tek kelime ile bayıldım. Ben ilk defa bir türk yazarın düşmandan aşka tropunu bu kadar iyi yazdığını görüyorum. Birbirlerine laf sokmaları ama alttan alttan birbirlerinden hoşlandıklarını bilmeleri....
İnceleme zaten yazdım ve orada bol bol övdüm kitabı. Sezin ve Turan favori çiftlerimden biri oldular. En kısa zamanda 2. Kitabı okuyacağım.
(İnceleme yazıldı)
King İttifak serisinin 2. Kitabı. İlk kitaptan kat kat daha çok sevdim. Eğer bundan daha iyi bir kitabı gelmezse yazarın seride ki favori kitabım bu olacak. Kadın karakteri çok sevdim. Neden biliyor musunuz?
Çünkü bir Mafia adamın ona "gel" demesi ile gelen yada "git" dediğinde giden biri değil
Darc romance okuyanlar anladı beni😉