2026 10. kitabı
Okunma: 04 Nisan 2026 11:56
Bizimle Başladı Bizimle Bitti benim için sadece bir aşk romanı değil, aynı zamanda güçlü bir farkındalık hikâyesiydi. Colleen Hoover’ın sade ve akıcı dili sayesinde kitap çok hızlı ilerliyor. Uzun zamandır okuma hızımı artırmak istiyordum ve bu kitap bu konuda bana gerçekten yardımcı oldu. Hikâye, geçmiş ve bugün arasında gidip gelen bir anlatıma sahip. Bu yapı sayesinde karakterin bugünkü davranışlarını daha iyi anlamaya başlıyoruz. Özellikle duygusal altyapının bu şekilde verilmesi kitabı daha etkileyici kılıyor. Kitap boyunca en çok hoşuma giden şey, karakterlerin duygusal gerçekliği oldu. Okurken sık sık kendime şu soruyu sordum: “Ben olsam ne yapardım?” Yazar, ilişkilerdeki karmaşık duyguları çok sade ama etkili bir şekilde aktarıyor. Bu da okurun karakterlerle bağ kurmasını kolaylaştırıyor. Aynı zamanda kitap, dışarıdan bakıldığında kolayca yorumlanan ilişkilerin aslında ne kadar derin ve çok katmanlı olabileceğini de gösteriyor. Bu yönüyle empati kurmayı artıran bir hikâye olduğunu düşünüyorum. Tek eleştirebileceğim nokta, final kısmının bana biraz hızlı geçmiş gibi hissettirmesi oldu. Ancak genel olarak kitap akıcı, düşündüren ve duygusal anlamda etkileyici bir okuma deneyimi sundu. Sonuç olarak: Okuru hem duygusal hem de düşünsel olarak içine çeken bir hikâye. Bizimle Başladı Bizimle Bitti Colleen Hoover
Bizimle Başladı Bizimle BittiColleen Hoover · Epsilon Yayınevi · 20248,4bin okunma