Okunma: 06 Nisan 2026 10:41
2026 27. kitabı
Carissa Broadbent
8.2/10 · 720 okunma
Demet Yılmaz
Kitabın sonlarını okurken çığlık atmaya başlıyorsunuz...
Demet Yılmaz
Bir ay da sürse bitecek bu kitap. Yani çok güzel bir anlatıma sahip ama yine de akmıyor
Demet Yılmaz
Ya tamam senin kadın karakterin yine güçlü olsun ama bir yerde dur bir mantığını belirle bir sınır çiz madem böyle fıs bir tür yazacaksın vampir deme en azından vampir mitini mahvettiniz ya başlicam deneyselliğinize artık yetti
Demet Yılmaz
Ibrihimle kavga ediyorlar, adam çok güçlü olduğu için bilmem ne kendi ailesi tarafından sakatlanmış, ama büyü gücünü kullanabiliyor, asıl kızımızın bu iri yarı herifi yere sermesi iki sayfa sürdü 😂😂😂 bir değil iki değil beş değil on değil bu vampirler pabucumun vampiri mi ya 😂
Demet Yılmaz
Ibrihimin yaklaştığını duymak için vampir işitmesine sahip olmayı diliyor ama vampirler asla bu işitme yeteneklerini kullanmıyorlar nedense 😂 hepsi gelsin de ufak tefek insan kız bizi böcek gibi öldürsün diye bekliyorlar 😂 ya o kadar saçma ki artık sinirlenmiyorum gülüyorum aşırı komik 😂😂
Demet Yılmaz
Umarım bu kez bitirip gözümün önünden kaldırabilirim kitabı
Demet Yılmaz
Ya o kadar hane klan kurmuşsun, evrenin tarihini yazmışsın. Kalkmış bana yarışma, turnuva anlatıyorsun. Bu mudur yani? Çok sıkıldım şu turnuva, yarışma, sınav muhabbetlerini okumaktan. Be original 🙄