"Hadi gidelim, mey içelim"
2026 34. kitabı
Okunma: 07 Nisan 2026 11:07
"Lakin tek korkum: yarın ölebilirim kendimi tanımadan," diyen bir Sadık Hidayet romanı. Sadık Hidayet'in roman boyunca yazdıkları hayal mi, afyon etkisiyle yazdıkları mı yoksa bir gerçeklik payı var mı bunu roman boyunca anlayamıyorsunuz. Ölüm kitabın en başından sonuna kadar görünüyor. Kitapta bir döngüsellik de var. Bir sayfada değindiği bir olay başka bir sayfada tekrar karşımıza çıkıyor. Kısa ama okuması zor sindirmeside. Ruh hali çok karmaşık, karışık. İnsanı oturduğu koltuğa gömen depresif bir roman. İnsanın kendisiyle olan savaşını çok gerçekçi ve sert bir dille anlatıyor. Epey içimi kararttı ama şahane bir kitap Kör Baykuş Yazarın kendisi gibi okuyucusu da afyonun etkisine giriyor. Daralabilir, hatta biraz zorlasanız kadın düşmanlığına adım atabilirsiniz. Mutsuz, kıskanç,özgüvensiz, ve huysuz ve acınası. Arafta kalmış ve acılar içinde. Ne karısıyla yapabiliyor ne de onsuz... Neyse çok uzatmayayım... Uzattım galiba ama idare edin (: Okumak isteyenlere keyifli okumalar... Koşturmaca olmadan sakin okumalısınız*
Kör BaykuşSadık Hidayet · Panama Yayıncılık · 036,6bin okunma
1 +1'leme
Ben de depresif kitapları seviyorum 🤣🤣🤣 oflaya puflaya okurum.Anlaşılır ve merak uyandırıcı bir inceleme tebrik ederim 🫰🏻🤗
Sadecemoonlight
Yalnız değilim o zaman😉 çok teşekkür ederim🙏🥰
Depresif kitapları hiç okuyamıyorum ya da ağır dram içerenleri, sebatınıza hayran kaldım. Ayrıca çok güzel anlatmışsınız kaleminize sağlık 🙏🍀❤️🪷
Sadecemoonlight
Bilmiyorum ben seviyorum depresif kitapları ve çok severek okudum😇 Teşekkür ederimm🙏🥰 ama gerçekten Kör Baykuş kronik depresifler için başı çekebilecek bir kitap🌸