2026 22. kitabı
Okunma: 09 Nisan 2026 00:00
Sevgili Dost Sen hayatın neresindesin. Mektup alan taraf mı, gönderen taraf mı? Kazanan mı, kaybeden mi? Bir kitabın her cümlesi mi vurucu olur? Her cümlesinin altı çizilmeli. Daha önce okumadığıma pişman olduğum ama olsun şimdi tanıştım diye mutlu olduğum kitap. Sevgili Dost Bana öyle bir kelime söyle ki hiç bitmesin. Sevgili dost okumadıysan bu kitabı hemen kendine bir iyilik yap ve al bu kitabı.
Posta Kutusundaki MızıkaA. Ali Ural · Şule Yayınları · 202022,9bin okunma
Sizin alıntılarınızı okuyunca ben de neden daha farkındalıklı okumamışım diye düşündüm . İstifadesi çok olsun .
İncememed
Bazı kitaplar vardır ya ara ara açıp okumak ister insan. İşte tam öyle bir kitap.
Okuma listeme aldım. Beğenmezsem bütün alıntılarınızı bosbogaz yorumlarla doldururum . Kabul mu hocam ?
Esin anlaştık:)
İncememed A. Ali Ural yazarla tanışma fırsatım oldu ama henüz eserlerini okumak nasip olmadı ama incelemeniz ve alıntılarınız sayesinde bu eseri okuma listeme ekledim kaleminize sağlık💫
İncememed
Teşekkür ederim. Keyifle okuyun. Kitabı okumadan önce kendisini fuarda gördüm ama bilmediğim için konuşmamıştım. Pişmanın şu an.
Çookk güzel 😊