Hesabındaki iletileri dikkat çekmek için paylaşanlar varmış🥲
Öğrenince çok üzüldüğüm bir konu oldu. Şahsen ben iletilerimi mutlu olduğum ya da üzgün olduğum anlarda bunu paylaşmak ve biraz olsun huzur bulmak için paylaşıyorum. Herkesin bu sebeple paylaşmadığını elbette biliyordum ki zaten niyeti farklı olanlar çok belli oluyor. Onları görünce diyorsun zaten "ha bu hesapta o hesaplardan". Lakin bazen özellikle inceleyip dikkatimi çeken hesaplar oluyor. Özellikle kendi yazdığı yazı ve şiirleri olan hesaplar. Bazılarını kendime yakın hissedip en alt iletilerine kadar beğenip bazen takip bile ederim.
Yakın zamanda da iletimi beğenen bir kişinin hesabındaki iletileri dikkatimi çektiği için çoğunu beğenmiştim. Bir dakika sonra baktım mesaj atmış ." Senin dikkatini mi çektim? " diye. Galiba ona özel birşey sandı. Buraya yazdıklarımın aynını yazıp SADECE iletilerinin dikkatimi çektiğini, bu yüzden beğendiğimi, eğer rahatsız olduysa geri çekebileceğimi, söyledim. Bana söylediği şu, "iletiler
değil dikkatini ben mi çektim?". Hayır kardeşim yazılar hoşuma gitmişti ama kirli zihniyete sahip biri yazdığı için de çok üzüldüm. Üstelik çoğu da ünlü yazar alıntılarıydı. Yazık gerçekten yazık.
Tüm beğenileri geri çektim. Muhtemelen uzun bir süre kimsenin iletisini beğenmeye niyetim yok çünkü önceden bu uygulamanın bazı kesimlerinde bozulma olmadığını düşünüyordum ama şu olaydan sonra bu uygulamanın da artık tamamen amacı dışında kullanıldığını anlamış oldum.