2026 115. kitabı
𝗠𝗮𝘃𝗶 "Bu kadar çok ölümün olduğu bir hikâyeden ölümsüz aşklar çıkabilir mi? " Herkese Merhabalar... Bugün sizlere sevdiğim kalemden yepyeni bir kitap ile geldim. Okuduğum diğer kitaplarına nazaran biraz konunun içine girmekte zorlandığımı da itiraf etmeliyim. O kitabın ruhuna adım atana kadar kim kimdir? Ne oldu? Neden oldu derken karıştırdım. Karışık gelirken kitaba sondan başlamış olması güzel detaylar arasındaydı. Önce sondan başlıyor daha sonra nasıl Gelistigini okuyor en sonunda da bizi en başında başlayan sahne ile uğurluyor. Ölüm aşka engel midir? Bu soruyu sormak bile düşündürücü değil mi? Siz bir de kitabı okuyun... Livia aşkı ve de katili ile yan yana uzanırken başlıyor hikâyemiz... Ölmemek için aşık olmak zorundadır. Nasıl mı? Karşına bir anda çıkan ve ona aşık olursa ölümden kurtulacağını söyleyen Sephtis'in söylediği üzere. Aşka olan inancını uzun süre önce kaybeden bir kadındır o... O aynı zamanda da celladına aşık olan bir kadındır. Diğer yandan yolu Mert ile kesişir. Mert büyükannesini kaybettikten sonra hayatta pek beklentisi kalmayan mesleğine aşık bir gazetecidir. Mesleği ile ayağa kalkar. Son olarak ise vurucu bir yazı hazırlayıp tekrar ayağa kalkmak ister. Ve hiçbir sebep yokken evlerinde ölü olarak bulunan üç kadının hikâyesini araştırmaya karar verir. Hepsinin bir ortak noktası elbette ki vardır onu ise bulacak olan Mert ve Livia olacaktır. Siz ise hikayeyi okuyup mağdur ve suçlunun iç ice geçtiği, gerçek ve rüyalar ile sarmalanmış tutku, aşk, çaresizlik ve teslimiyet ile kuşatılmış şekilde bulacak, soluksuz okuyacaksınız. Kitap sizi bekliyor... #mavi #kitaplardabuluşanlar #seldacacomments
MaviFezile Olkanlı · Herdem Kitap · 202540 okunma