2026 1. kitabı
Herkese merhaba , bugün sizlere bir dergi önerisiyle geldim. İncelediğim dergi Fikir İzleri’nin beşinci sayısı oldu. Öncelikle kapak tasarımını oldukça beğendiğimi söylemeliyim. Derginin genel havası ise sıkmayan, akıcı ve okuru içine çeken bir yapıdaydı; bu yüzden sayıyı oldukça hızlı bir şekilde bitirdim. Bu sayıda “değişim” konusu üzerine yazılar ve şiirler yer alıyor. Tek bir tema etrafında ilerlemesine rağmen içeriklerin oldukça akıcı ve etkileyici olduğunu düşünüyorum. Sayının sonunda farklı konulara da yer verilmesi ise okuyucunun zihnini toparlaması açısından güzel bir tercih olmuş. Genel olarak hem görsel tasarımını hem de yazıların niteliğini beğendim. Ancak bazı tasarım ve yazı yerleşimlerinde küçük hatalar gözüme çarptı. Bu tür aksaklıklar dergilerde zaman zaman olabiliyor; gözden kaçmış olabilir. Yazarların kalemini oldukça başarılı buldum. Diğer sayıları da merakla bekliyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.
Fikir İzleri - Sayı 5 (Şubat 2026)Kaan Turhal · Fikir İzleri Yayınları · 202611 okunma