2026 5. kitabı
Öncelikle selam.. çok yorgun olduğum (4saatlik uykuyla ayaktayım) bir günden yazıyorum bi de üstüne Ürdün'e gitme planlarım falan her şeyim bitti.. neyse.. kitaba geçelim. öğrenci kızımız DEHB'li değilse bende bir şey bilmiyorum, kızımızın DEHB'li olduğu çığlık atıyor resmen, ben burdayım diyor. kızda ara ara kendimi bulduğum sayfalar oldu ki çokça beni andırdığı satırlar oldu o yüzden sevdim DEHB'li kızımızı. sayfa 34'ün son satırları ve sayfa 35 bana o kadar annemi anlattı ki okurken bi ara sayfalar bulanıklaştı, sonrasında baya bi süre duvara boş boş baktım.. syf:52 "mutluluk bir gün geriden gelir." bundan bi 5-6 ay öncesine gitsek ve ben bu alıntıyı okusaydım muhtemelen ne saçmalıyor bu "mutluluk olduğun anın içindedir." derdim ama şu an değil 1 gün bir kaç saat önceki mutluluğun bile geriden gelmesi çok farklı bi olay. neler değişti, neler dönüştü bilmiyorum ama bazı şeyler soğumadan güzel. neyse.. oda arkadaşlarım uyumama müsaade etmediği için yazdım incelemeyi yoksa hiç yazasım yoktu. bitki çayı yapıp ders çalışcam..
Öğrenci KızOsamu Dazai · İthaki Yayınları · 202213,6bin okunma