···Okunma: 14 Nisan 2026 14:26 Bu kitabı en son lise zamanı okumuştum ama o zamandan bu yana neredeyse her şeyi unutmuşum gibi hissediyorum ama okurken sürekli filmi gözümün önüne geliyordu. Baştan sona ne olacak, ne yapacaklar, neler olmuştu ya da neler olacak diye merak ederek geçti. Katniss, cidden sen kadın kurgu karakterler arasında bir başkasın ya. Seni unutmamak elde değil. Açlık oyunlarını okurken birkaç yıl içerisinde yayınlanan bazı diziler aklıma geldi, sanki hepsi bir şekilde açlık oyunlarının kopyası gibiydi. Böyle seni içine saran, hiç kimsenin mükemmel olmadığı, hayatta kalmak için her şeyin yapılması gerektiğini gösteren, yeri gelince öldürmen gereken bir kurgu okumayalı baya oldu diyebilirim. Devamını okumak için sabırsızlanıyorum. Gale karakter olarak sevdim ama nedense Peete ayrı gibi ya. Emin değilim, oyundaki başlayan aşk oyunundan dolayı da olabilir. Ikisinin ilişkisini nasıl başladığını okumak güzeldi. Rue....Guzel ruhlu rue ve alaycı kuşlar. Katniss gibi benimde alaycı kuş broşum olsun isterdim. Kesinlikle okuyun, okutturun.