Kahramanmaraş okul saldırısını yapan çocuğun babası emniyet müdürü, annesi öğretmen. Çocuğun saldırganlığı hususunda eğitim öğretim eksikliği söz konusu bile değil. Asıl eksik olan şey MANEVİYAT. Allah korkusu olmadan büyüyen çocuklarımızın ileride bir gün "canavar" olduğunu göreceksiniz. Bu çocuğun canavarlaşmasının tek sebebi, bir ilahi gücün varlığının ve O'nun büyüklüğünün kendisine aşılanmamasıdır. Çocuklarımıza İslami hükümleri, helali ve haramı öğretmek, onları Allah Resulü ile tanıştırmak boynumuzun borcudur. Onlara sahip çıkalım, yoksa bir gün önce sizin sonra bütün insanlığın katili olurlar.
3 +1'leme
4.994 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Hala maneviyat diyorlar ya. İzmir'de Karakol basıp polisleri öldüren "cihatçı" elemanın maneviyatı mı yoktu? 15 temmuzda ortalığı bombalayan fettullahçıların maneviyat eksiği mi vardı mesela? Cevşen okuyup 5'e 5 katıp namaz kılıyolardı güya, noldu sonra? Hizbullahçılar domuz bağı yapıp betonlara gömerken masum insanları, maneviyat eksikliği mi yaşıyolardı sizce? Eğitim eksiği yokmuş da, Allah korkusu aşılanmamışmış. Lafa bak. Yiyosa Emniyet müdürü babasına sorsana bunu delikanlı? Çocuğuna eğitim verirken yanındaydın sanırım, bu kadar kesin tahliller yaptığına göre. Bilginiz yok fikir paçalarınızdan akıyor maşallah. Anasının başı açık diye, foroğraftaki diğer aile üyelerinin omuzları görünüyor falan diye bu kanıya vardığınızı bilmiyoruz sanki. Sizin o utangaç "şeriat isterük" tavrınızın kokusu alınıyo. Korkmayın söyleyin. Çare şeriat da değil, soyut anlamlar yüklediğiniz o 'maneviyat' da... Her kanalda farklı isimlerle yayınlanan birbirinin aynısı mafya dizlerinin yayından kaldırılmasını isteyerek başlayın Çare aramaya. Eğer samimiyseniz tabi... Ulan güya kitap paylaşım sitesi diye geliyoruz maruz kaldığımız şeylere bak ya. Git bu zeka dolu analizlerini başka mecralarda yaz, ya da maneviyat eksiğimizi hangi kitaplarla giderebileceğimizi yaz da nasiplenelim biraz...
Camiileri 5 vakit yediden yetmişe hınca hınç doldurduğumuzda hiçbir sorunumuz kalmayacak. İnşeAllah 🤲🏻
İnşallahhh 🤲
4 yanıtı göster
Mesele din değil, ırk değil, cinsiyet değil, ideoloji değil. Mesele insan yetiştirememe. Çocuğa vicdan, merhamet, ahlak, insaniyet öğretilmeli en başta. "Önce insan" diyebilmeyi öğrenmeli ve ogretmeliyiz. zaten dinlerin de insanlığın gelişiminin de temelinde insan olabilme yolunda yürümek yok mu? Maneviyatı inanç kadar manevi değerler de besler. Salt inanç dogru bilinç tarafından aşılanırsa, oku emrinin gereği hakkıyla yerine getirilirse o zaman din iman maneviyattan bahsedebiliriz. Bugün dünyada "örnek müslüman" diye gösterilebilecek kaç kişi vardır? Bir Müslüman olarak bunu sorgulayan kaç kişiyiz? Eğer dinimiz layıkı ile ogretilip yaşansaydı evet bugün insan olma yolunda ciddi yol katederdik. Senelerdir bidatlar ile dinimizi hurafeler alanına çevirdiler. Bırakalım şimdi yezidvari siyasi din anlayışını da önce kendimizi bilinclendirip sonra çocuk yetiştirme sorumluluğunu üstlenelim. Her geçen gün geriye giden bir toplumla zor yetişir o umulan gençlik. Hedefte "kindar ve dindar" nesil vardı ama kindar nesil boyutunda hedefe ulaşıldı. Korkum dindar adı altında zulmü besleyen neslin yetişmesinde. Sözün bittiği yerdeyiz.
Yaa küçücük çocukları vurmuş adı şerefsiz. Ne hakla ya ne hakla ne zaman bana sıra gelcek diye resmen oturmuş sıramızı bekliyoruz. Ne yapıyor peki Türk milleti GAZE için susutunuz kendi caninzdan kaninzdan olan bu masum güzelim çocuklar içinde susacakmısınız. Ya sen kimsin ki 11 yaşındaki çocuğu öldürüyorsun söylesene ne hakla. Oturduk ölmek için sıramızı bekliyoruz artık ciddiyete alın ciddiyete ben korkarak okuluma gitmek istemiyorum ben arkadaşlarımın yasitlarimin katledilmesini istemiyorum SUSMAYIN ALLAH AŞKINA SUSMAYIN!
Bu yorum görüntülenemiyor
Konuya doğru yerden yaklaşan çıktı çok şükür.