·448 syf.····Okunma: 18 Nisan 2026 14:54 Merhabalar herkese bahar geldikçe insanın aşk okuyası geliyor. bu seriye nerden bulaştım bilmem çok sevdim şimdi bütün kitapları hatta çıkmamış kitapları da okumam lazım bu kasabada geçen. ilk kitap #senikaybedemem yorumunu profilde bulabilirsiniz. bu kitap da #baileykardeşler serisi ikinci kitabı tam da kaldığımız yerden devam ediyoruz. SPOİLER BAŞLIYOR
Aher (bence) haksız yere girdiği hapisten erken tahliye edilir yine de 7 sene geçmiştir. Hapisteyken ailesinin ve Grace'in mektuplarını ve görüşmelerini geri çevirmiş ve her şeyi kendi yönettiği gibi bulacağını düşünmektedir. ama hiç de öyle olmaz. Grace, mektuplarında belirttiği üzere yüzüğünü asla çıkarmamıştır, ama Asher, Grace'in hayatını kurduğunu artık başkasıyla olduğunu düşünmektedir. iki taraf da gerçekliğin farkına varınca Grace"ya yıllarca boş yere Asher'ı beklediysem" diye düşünür, Asher ise "iyi bok yedim" diye düşünür. ikilinin aşklarının gücü sınanır.
SPOİLER BİTTİ
küçük kasaba serilerini ayrı seviyorum gerek dizi olsun gerek kitap, havaları başka oluyor ve ortamı karakterleri öğrendikçe daha da dahil oluyorsunuz. ben bu seride özellikle kardeşler arasındaki ilişkileri, hayata farklı açılardan tutunan karakterleri okumayı çok sevdim. zaman zaman Grace'e of çok yanlış bir karar desem de iki karakterin de yollarını bulması çok iyiydi. 7 yıllık bir arayı okumadan devam etmiş olmak diğer kardeşleri inceleme açısından pek iyi olmadı ama sanıyorum o kardeşlerin hikayelerini okurken bu fark kapatılacaktır. ninenin evi ve Grace'in yenilemeye çalıştığı yeni evi tam bir cozy havası veriyor. ben seriyi çok sevdim baskıları da harika umarım tüm kitaplar hızlı bir şekilde çıkar.
not: bu arada yazarın Lucy Score ile kitapları (bootleg spring serisi)varmış GR'de gördüm çok kıskandım bence onlar da çıkmalı süper görünüyorlar. Score biraz fazla uzun yazıyor ama kingsley ile katlanabilir düzeye çekilmiştir