KORKMA!
2026 32. kitabı
Okunma: 22 Nisan 2026 22:00
Hepimiz onu akademisyen anne olarak biliyoruz. Çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar okumak istediğim şu dönemde ,yazarin bilgisi ve takdir edersiniz ki kitabin adı ilgimi çektiği için merak uyandırdı bende . Her annenin cevabını düşündüğü, beynimizi kemiren, o kutsal soru; "Kim şu en iyi anne dediğimiz kişi?" Cümlesiyle başlıyor kitap. Gel de ilgini çekmesin şimdi.... Bence bu kitap; Her annenin kalbine dokunan, yer yer duygu aktarimlariyla bana kahkaha attıran , "AA bunu böyle düşünürken yalnız değilmişim" hissini damarlarima kadar işleyen,yazarla karşılıklı sohbet ediyormuşuz hissi yaratan,keşke daha önce okusaydim dedirten bir baş ucu kitabı. Anneliği bu kadar Güzel tanımlayan başka bir yazı okumadım. Eğer bir anneysen ve sen de "Ah bir doğsa. Ah bir emse... Ah bir gülse Ah bir ek besinlere alışsa... Ah bir kelime etse... Ah bir otursa, yürüse, konuşsa, tuvaletini söylese, okula alışsa okumayı öğrense, üniversiteyi kazansa, iş güç sahibi olsa, evlense, çocuğu olsa" diyorsan kesinlikle bu kitabı tavsiye ediyorum sevgili anne! Korkma! İyi Bir Annesin Saniye Bencik Kangal
Psikoloji
Korkma! İyi Bir AnnesinSaniye Bencik Kangal · Elma Yayınevi · 20172,347 okunma