Böyle güzellik mi olur:))
Çok güzelsiniz Aglaya İvanova. O kadar güzelsiniz ki, yüzünüze bakınca korkuyor insan.
Sayfa 95·Kitabı okudu
Alıntı
4.817 Gösterim
Yüzüne bakınca aşık olmaktan korkmak anlamında söylemiştir belki :)
Kim bilir belkide :))
Belki de sadece güzel, yüzünde bir duygu vs yok.
Süleyman Çakır
Gnosei SeautonGnosei Seauton Kadının gizemli güzelliği var Hocam. Çok güzel demek adam tırsmış :)
Bende yeni bitirdim kitabı; orada anlatılan kadının güzelliğinin farkında olması ve inanılmaz sonuçları olmasında bahsediliyor… güzellik tehlikelidir heleki bunun farkında olan egoistlik derecesinde biriyse!
Süleyman Çakır
Meral CandarMeral Candar Günümüzde de öyle aşk adı altında sınıf statü gibi unsurlar ön planda Malesef. Görecem bakalım ben başlardayım daha isimler çok ve karmaşık herşey …. Filmini buldum önce onu izleyecem :)
Puslu kıtalar atlası’nı okudum orda sadece bir sayfalık bir bölümde Aglaya karekteri var ve İhsan Oktay Anar burdan esinlenerek o karektere yer veriyor merak uyandırdı ben de Budala’yı en yakın zamanda okumak istiyorum
Süleyman Çakır
En kısa sürede okursunuz inşallah 🙏
Muhtemelen kompleksli bir adam. Böylelerini her türlü güzellik korkutur.
Süleyman Çakır
Ana karekter prens kelimeyi kullanıyor. Her ne kadar günümüzde insanlar kompleksli olsada ben prensin öyle olduğunu düşünmüyorum şuan :)
eskiden güzel bebeklere çirkin derlermiş nazar değmesin diye belki de bundan dolayı demiştir.
Süleyman Çakır
Eskiler doğru demiş👏🙏Romanda kokturucu kelimesini gizemli kelimesine istinaden kullanıyor.Güzel,gizemli, korkutucu :)
Bir kimsenin güzelliği ancak böylesine yavan anlatılabilirdi