2026 14. kitabı
#novellaneokuyor #hediye #𝔬𝔫𝔫𝔧𝔨𝔧𝔦𝔪𝔞𝔯𝔱𝔱𝔧𝔦𝔭𝔢𝔯𝔰̧𝔢𝔪𝔟𝔢 Cezayir Kütüphanesi “Bazen bir kitap okursunuz ve içindeki cümleler, sanki uzun zamandır beklediğiniz bir limanın kapısını aralar... Bugün size kalbe dokunan, sessiz ama derinden sarsan bir hikayeyle geldim: Cezayir Kütüphanesi. Bu kitap benim için sadece bir aşk romanı değil; iki yaralı ruhun, birbirinin acısında teselli bulma ve yeniden ayağa kalkma hikayesiydi. Leyla’nın o tanıdık yorgunluğu, hayata karşı tutunma çabası ve Amir’in sessizliğinin ardındaki o devasa dünya... Aralarındaki bağ o kadar nahif işlenmiş ki, ‘seni anlıyorum’ demenin kelimelerden çok daha fazlası olduğunu hissediyorsunuz. Beni en çok ne mi etkiledi? Olayların acele etmeden, ilmek ilmek işlenmesi. Sırların yavaş yavaş gün yüzüne çıkışı ve bu süreçte sarsılan ama her şeye rağmen kopmayan o güven duygusu... ‘Gerçekten sevilmek, tüm kırıklarıyla kabul edilmek mi?’ sorusunu kendime sormadan edemedim. Eğer siz de; * İyileşme yolculuklarını seviyorsanız, * Derin karakter analizlerinden keyif alıyorsanız, * Ve ayakları yere basan, gerçekçi bir sevgi hikayesi arıyorsanız; bu kütüphanenin rafları arasında kaybolmaya hazır olun. Peki ya siz? Birinin sadece bakışıyla acınızı tanıdığını hissettiğiniz anlar oldu mu? Yorumlarda buluşalım. ” #CezayirKütüphanesi #KitapYorumu Gülcan Korkmaz
Cezayir PastanesiGülcan Korkmaz · Patara Kitap · 20258 okunma
Çok teşekkür ederim🧿