2026 22. kitabı
Okunma: 05 Nisan 2026 17:39
​Bazı cinayetler sadece bir hayatı bitirmez yıllardır ,saklanan devasa bir yalanlar zincirini de koparıp atar. Orçun Yenilmez’in kaleminden çıkan #derinşüphe yağmurlu bir günde terk edilmiş bir binaya sığınan bir kadının, orada Buse Özgüren’in cansız bedeniyle karşılaşmasıyla başlıyor. Ama bu, buzdağının sadece görünen kısmı. ​Maktulün cebindeki gizemli semboller, bir günlüğe sığdırılan gizli bir aşk ve kutsal geometriye dayanan karanlık bir tarikat… Komiser Cengiz ve ekibi, diplomat Laurie’den estetik cerrah Tolga’ya, kayıp annelerden hapishane hücrelerine dönüştürülmüş ıssız villalara uzanan bu labirentte gerçeği arıyor. ​Beni en çok etkileyen ise olayların bir örümcek ağı gibi birbirine bağlanması oldu. Asena’nın koruyucu ailesinden kaçış hikayesiyle, bir diplomatın yaşadığı şantaj dolu tehditlerin aynı noktada kesişmesi, okurken şüpheyi gerçekten bir zehir gibi kanınıza karıştırıyor. Belediye başkanına kadar uzanan ani ölümler ve davanın kapatılması için baskı yapan savcı arasında, adaleti bulmak hiç de kolay olmayacak. ​Komiser Cengiz’e gelen Bilge imzalı gizemli mektuplar her şeyi çözmeye mi yardım edecek, yoksa bu kaosu daha da mı derinleştirecek? ​Eğer suç, gizem ve ezoterik sembollerin peşinde sürüklenmeyi seviyorsanız, bu kitap tam size göre.
Derin ŞüpheOrçun Yenilmez · Herdem Kitap · 202147 okunma