·192 syf.·
Andrew Lang
8.2/10 · 71 okunma
1 +1'leme
1.560 Gösterim
Şu kitabı okuduktan sonra Gazap ve Şafak kitabını da okurmusun alper abi sevip sevmeyeceğini merak ediyorum
Alper Turgay
Genel bakıştan baktım. Oldukça ilgi çekici gözüküyor. Özellikle Taht oyunları ve Binbir Gece masalları karışımı olması iyice ilgimi çekti. Ama seri olması biraz düşündürdü. Ama kitabı ekledim. Listem rahatlayınca okuyacağım. Hiç haberim yoktu böyle bir kitaptan, haberdar ettiğin için ayrıca çok teşekkür ediyorum abisi😊.
Çok güzeldir keyifli dinlemeler
Alper Turgay
Ali Üzgünüm, hangi hikâyeleri çok beğendiğimi yazamayacağım; çünkü dinledim ilerledim ve not almadım. Zaten masallarda özellikle not almamı gerektirecek bir durum da hissetmedim. Ama genel olarak, özellikle birinci kitap bir bütün halinde çok iyi. Masaldan masala geçişler gerçekten harikaydı. Dinlerken daha çok şunu düşündüm: “Bu dizi buradan etkilenmiş, bu film Binbir Gece Masalları’nın şu kısmına ne kadar benziyor…” Kitaplarda Binbir Gece masallarına devamlı atıflar oluyordu bazı konulara; biraz daha o açıdan baktım diyebilirim. İkinci kitabın da belli bir kısmını dinledim ama şimdilik birinci kitabın çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.